Još četvero novozaraženih virusom COVID19

U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije evidentiran a su četiri (4) nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. Od toga je jedna osoba hospitalizirana. Na COVID odjelu slavonskobrodske Opće bolnice trenutačno je pet pacijenata, od kojih su dvoje na mehaničkoj ventilaciji.

Autor: Ivica Vlašić | Datum objave: 13.08.2020


Ukupan broj zaraženih osoba koje imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije s današnjim danom  iznosi sto devedeset i šest (196),  dok je broj aktivnih slučajeva trideset i dva (32). Broj osoba pod mjerom samoizolacije na području Brodsko-posavske županije je stotinu i dvanaest (112).

Na COVID odjelu slavonskobrodske Opće bolnice trenutačno je pet pacijenata,  od kojih su dvoje na mehaničkoj ventilaciji.
 
Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana. 
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Bez golova u Starom Slatiniku između domaćina i gosta iz Nove Kapele

Zbog neprilagođene automobilom brzine sletio s kolnika

Munjevitom akcijom brodskih policajaca uhvaćeni počinitelji nekoliko kaznenih djela

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“