Jesenski dio sezone Rekord Tim iz Oriovca završio u donjem dijelu tablice

Ove sezone se u Drugoj Hrvatskoj košarkaškoj ligi – istok natječe 9 klubova, dok u tom natjecanju Brodsko – posavsku županiju predstavlja Rekord Tim.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 06.01.2020
 Na kraju prvog dijela sezone Oriovčani su završili na 7. mjestu s dvije pobjede i 4 poraza koliko ima i 6. Požega. Treba naglasiti da ekipa trenera Darka Krištije ima neodigranu utakmicu s gostovanja u Borovu kod momčadi koja se nalazi na posljednjem mjestu. Kako su se na vrhu s istim brojem bodova odvojili Belišće i Županja zanimljiva je borba za 3. mjesto koje drži Đakovo i koje dvije pobjede bježi Oriovčanima.

Košarkaši Rekord Tima od svih utakmica najviše žale za domaćom protiv Đakova koju su izgubili u samoj završnici s 84:80. Da su taj susret dobili jamačno bi se ravnopravno s osječkim Olimpom i Đakovom borili za treću poziciju. Imao je trenera Krištija puno problema s ozljedama ključnih igrača prije svih Bradića i Sekulića, dok su s pojedinih utakmica izostali Češkić i Marko Galić. Upravo je Krešimir Bradić s prosjekom od 21, 4 koša prvi klupski strijelac, dok je iza njega ovoljetno pojačanje iz Đakova Matej Češkić koji je na prosjeku od 17,8 poena po svakoj utakmici.

Stanka u prvenstvu Druge lige – istok je preko Božića i Nove godine, dok se vrlo brzo nastavlja prvenstvo. Da su kojim slučajem svi igrači koje na popisu ima trener Krištija stalno na treningu kao i na utakmicama jamačno bi se košarkaši Rekord Tima nalazili u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice.

Prema tome natjecanje u Drugoj ligi – istok nastavlja se 11. siječnja kada je na programu 11. kolo u kojem će košarkaški Rekord Tima iz Oriovca na gostovanje u Vinkovce ekipe koja jec na 5. mjestu i koja ima omjer 3 pobjede i isto toliko poraza.

Zadnje vijesti

4 allegra, 1 allegretto i 1 bolero otvorili 17. Dane plesa

Otvorena Gimnazija u Brodu

U nedjelju se održavaju tradicionalne 24. Dječje pokladne svečanosti

FOTO GALERIJA

Uz 85. obljetnicu odana počast vrbsko-ruščičkim žrtvama

Obilježena 85. obljetnica stradanja Sibinjskih žrtava, Dan Općine Sibinje i Dan škole

Žrtva trčanja 21,5 kilometar neznatna u odnosu na živote hrabrih seljaka koji su se borili za istinu

Održan Valentino kup 2020.

Humanitarni koncert za potrebe sibinjske osnovne škole uz natupe KUD-ova i Opće Opasnosti