Jesenska polusezona za Mladost iz Sibinja mogla je biti i bolja

Za nogometaše Mladosti iz Sibinja ova polusezona nije bila previše uspješna.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 22.11.2020


 Prezimit će na 10. mjestu od 14 klubova, ali imaju tri boda više od pretposljednjeg Jakšića. Nakon prva tri kola momčad trenera i igrača Miroslava Stefanovića imala je 6 bodova, da bi nakon toga stigao niz od čak 7 uzastopnih poraza. Oporavak je stigao ponovno s gostujućom pobjedom i nakon toga s prvom domaćom u pretposljednjem kolu. Kada se činilo da se momčad vratila u formu te pronašla svoju igru stigao je najteži poraz u ovoj polusezoni i to s 8:0 u Starom Slatiniku od Svačića.

Do pred sami kraj prvog dijela sezone Sibinjci su zabilježili tri pobjede i što je još zanimljivije sve u gostima protiv klubova s požeškog područja: Kuzmice i Jakšića i Požege, da bi na svom terenu imali 5 uzastopnih poraza. Baš u posljednjoj domaćoj utakmici u ovoj godini protiv još jednog kluba iz požeštine Kaptola na oproštaju od polusezone zabilježili su prvu domaću pobjedu koja je ukupno 4. u prvenstvu.

Tijekom ove polusezone za sibinjsku Mladost nastupilo je 20 igrača među kojima je Antun Kladarić najbolji klupski strijelac. Veliki problem bile su i ozljede ključnih igrača te izostanci pa stoga i ne čude domaći poraza. Jedan od onih koji je bio ozlijeđen i koji je propustio dobar dio utakmica ove jeseni je uz Krunu Ivankovića još jedan obrambeni igrač Ilija Vrbanić.

Za nastavak sezone u klubu iz Sibinja svakako žele puno bolje igre, a onda i rezultate te da se zadrže u ovom rangu natjecanja. Naravno da je i domaći teren na kojem je teško igrati i trenirati veliki problem, dok svi ljubitelji nogometa u Sibinju očekuju novo igralište na potpuno novoj lokaciji.

Nogometaši Mladosti iz Sibinja sada će na zimsku stanku, dok će uprava pokušati u ovom periodu angažirati pokoje novo ime kako bi pojačali konkurenciju u momčadi. Naravno da se ekipa želi pojačati kako se ne bi doveli u situaciju borbe za ostankom u ligi.

Zadnje vijesti

263 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata

Ne sjedajte za upravljač vozila ukoliko ste konzumirali alkohol!

Uhvaćen 18-godišnji počinitelj kaznenih djela teške krađe

FOTO GALERIJA

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj

5. Slavonska trka – atletska manifestacija koja stvara promjene

Podijeljene diplome polaznicima škole klizanja

Novogodišnje slavlje na glavnom gradskom trgu