Jesenska polusezona NK Sloga donijela samo četiri boda

Ovu jesen, odnosno prvi dio sezone u Trećoj ligi – istok žele što prije zaboraviti nogometaši Sloge iz Nove Gradiške.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 15.12.2019
Jesenska polusezona NK Sloga donijela samo četiri boda
 Oni su nakon 15. odigranih kola na posljednjem mjestu sa svega 4 osvojena boda koliko ih ima i Vukovar, ali su oni ispred njih zbog 4 gola bolje ukupne gol razlike. Uoči ove sezone Sloga je izgubila nekoliko igrača, dok su prvi sastav popunili domaći juniori i mladi igrači. Na kraju se to odrazilo na rezultatu koji je samo ta jedna pobjeda još u 2. kolu na svom teren protiv Vukovara s 3:1. Nakon te utakmice uslijedio je niz od 9 uzastopnih poraza sve do gostovanja u Jelisavcu kod Vihora kod kojeg je osvojen prvi gostujući bod u ovoj polusezoni.

Trener Pavišić ove jeseni minute je dao za 23 igrača među kojima su svih 15 utakmica odigrali jedino Marko Ćelepirović i Ivan Benić, dok su samo jednu propustili Luka Blazina i Silvio Mihić. Mladi sastav iz Nove Gradiške ima najslabiju obranu u ligi koja je primila 44 gola, dok je u protivničkoj mreži završilo 14 lopti. Od tih ukupnih 14 golova čak 8 postigao je najbolji strijelac Sloge Tomislav Marijanović.

U prvom dijelu polusezone nogometaši Sloge doživjeli su 6 poraza u Novoj Gradiški i 7 na gostovanjima. Pred trenerom Pavišićem je sada zimski period u kojem će zajedno s vodećim ljudima kluba pokušati pojačati igrački kadar kako bi Sloga zadržala status trećeligaša što će biti glavni cilj do kraja ove sezone.

Nastavak prvenstva trebao bi početi prvog vikenda u ožujku sljedeće godine, dok će nogometaši Sloge u njemu odigrati 8 utakmica u Novoj Gradiški, a 7 u gostima, dakle imat će jednu utakmicu više na svom terenu.

Zadnje vijesti

Jezero Petnja polako se vraća u izvorno stanje, ribiči u volonterskoj akciji održavanja

Obitelj Drozdek stari štagalj pretvorila u moderan dom

Udruzi Obiteljski koordinator urečena donacija prikupljena na Božićnom malonogometnom turniru

FOTO GALERIJA

Ustanova Academia Cravatica u povodu predsjedanja RH Vijećem EU kravate postavila i na spomenike u Novoj Gradiški

Napreduju radovi na izgradnji novog mjesnog doma na Koloniji

Tko je odgovoran za probleme na Slavoniji II?

Brodski vatrogasci spasili mačku zaglavljenu između dvije kuće

Predsjednici puna podrška iz HVIDRE!