Jedinstveni koncerti Doris Dragović i Željka Samardžića na Novogradiškom glazbenom ljetu

Mnoštvo dobrih vibracija, pozitive i zajedništva obilježilo je još jednu, zabavnu večer 25. „Novogradiškog glazbenog ljeta”.

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.08.2021
Jedinstveni koncerti Doris Dragović i Željka Samardžića na Novogradiškom glazbenom ljetu


 I sinoć se na središnjem gradskom trgu u Novoj Gradiški,  Ulici slavonskih graničara te u Gradskom parku okupio veliki broj posjetitelja kako bi uživali u još jednoj sjajnoj glazbenoj manifestaciji i događanju koje su posjetiteljima podarili organizatori, Turistička zajednica grada Nova Gradiška uz svesrdnu potporu Grada Nova Gradiška, piše radioNG.hr.

Tradicija se nastavila i ove godine, a svoju prvu šansu na već dobro znanom festivalu „Djeca pjevaju hitove” dobile su mlade snage koje glazbene vode i uspjeh, možda, već i čekaju, a uslijedio je, potom i još jedan sjajni glazbeni događaj, nastup popularne splitske pjevačice Doris Dragović.

Splićanka i eminentna glazbenica sjajno se snašla u „slavonskim vodama” i podarila posjetiteljima odličan koncert uz brojne hitove uz koje smo odrastali i slušali ih i dokazala još jednom da je istinska glazbena diva naše scene. Bezvremenski hitovi poput „Željo moja“, „Jedini“, „Sedam mora, sedam gora“, „Baklje Ivanjske“, „Malo mi za sriću triba“, „Ovo je naša krv“, „Marija Magdalena“ i mnoge druge uspješnice odjekivali su središnjim gradskim trgom, a publika se i ovoga puta itekako dobro zabavila.

Uslijedio je vatromet, a potom i još jedan glazbeni događaj sezone, koncert koji ćemo zasigurno pamtiti po pjesmi, ali i neponovljivoj emociji koju nam je pružio i još jedan izvođač ovogodišnjeg „Novogradiškog glazbenog ljeta”, mega popularni Željko Samardžić:

– Pjesma je kao živa i ona nađe put do onih koji vole takve pjesme. Ja imam tu sreću da se moj ukus slaže s ukusom moje publike i možda je to dobitna kombinacija. Živimo u eri interneta i nema te sile koja može zaustaviti nekoga tko voli slušati  pjesmu koju razumije – poručio je Samardžić i svojim nastupom, izvedbom i emocijama još jednom dokazao da je istinska glazbena zvijezda šire regije.

I ovu je večer „Novogradiškog glazbenog ljeta” pratio veliki broj posjetitelja, brojni izlagači i vjerujemo da je svatko našao nešto za sebe.

Danas završavaju sadržaji 25. „Novogradiškog glazbenog ljeta”, koncertima u čast preminulim glazbenicima Nove Gradiške i šireg novogradiškog kraja Josipu Pintariću Puci i Zlatku Štefancu.

Veliku fotogaleriju s treće večeri NG ljeta 2021. pogledatje na radioNG.hr.

Zadnje vijesti

U Brodu za 10 godina, deset gradonačelnika

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Župan Marušič na 2. Danima regionalnog razvoja i fondova Europske unije

SPORT

Najava 12. kola Treće HNL -istok

Omladinac iz Gornje Vrbe gostuje u Pleternici

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška