Izvrnuto, istrgnuto, izokrenuto

Noćni i(li) dnevni vandali, ili kakav već takvima "pridjev" pripada, od davnina nemaju drugog posla nego onako da ne budu izvan forme usput rade rabote koje s normalnim ponašanjem i mozgom nemaju veze.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 07.09.2017
Izvrnuto, istrgnuto, izokrenuto


 Letimičnim prolaskom, primjerice, od kružnog toka "kod Halajka" pa Lucićevom do dječijeg vrtića u Borovskoj registrirali smo tri vandalska "remek djela". Kod vrtića u Borovskoj prometni znak opasno je nagnut prema pješačkoj i biciklističkoj stazi, a dan ranije bio je isto tako prijeteći nagnut ali prema cesti kojom prolaze stotine motornih vozila. Prometni znak izvaljen je iz zemlje zajedno s betonskim postoljem. Nekoliko stotina metara dalje prema Lucićevoj na zelenoj površini s lijeva iz zemlje je izvaljen i odbačen nosač s postoljem za koš za otpatke, nedaleko od toga mjesta "nagnut" je i nosač s tablom kojom se na toj zelenoj površini dopušta šetnja psima. Nešto nam je "čudan" i položaj smjerokaza na kružnom toku "kod Halajka": smjerokaz naime upućuje kao da je Brodski Varoš u smjeru trgovačkog centra Coloseum a ne prema budainačkom podvožnjaku. Dakle, na samo nekoliko stotina metara vandalskih tragova koliko hoćeš.

Do kada će narod plaćati a vandali se "zabavljati" i na opisane i slične "načine" rješavati se nagomilanog im viška agresive, ima li tomu kraja i rješenja?

Zadnje vijesti

Lažno prijavio da je pucano na njega kako bi prekrio pucnjavu drugoga

Hrvatska zajednica županija: Objavljen priručnik za nastavnike o antikorupciji

Most kod Svilaja bit će gotov iduće godine

NAJČITANIJE DANAS

Besplatne projekcije

Filmski velikani u novom ciklusu Palube 7

FOTO GALERIJA

Sedam medalja atletičara Marsonije proteklog vikenda

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!

U tijeku završni radovi na novom prostoru za kajak-kanu klubove

Nova pedagoška godina u obnovljenoj "Trnoružici"