Izleti u bližu i dalju okolicu, ljetovanje na moru

Zima je bila duga i dosadna i jedva smo čekali proljeće, ljeto još i više, da konačno idemo van na naša zajednička druženja, izlete, ljetovanja, kažu u brodskoj Podružnici Sindikata umirovljenika.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 11.05.2018
Izleti u bližu i dalju okolicu, ljetovanje na moru
 Da je tomu tako kazuju i već "odrađeni" ovoproljetni zajednički izleti, za "male novce" u Harkany u Mađarskoj, u Daruvar i Bizovac, sada, 14.svibnja, slijedi izlet u izletište-banju Kulaši u susjednoj BiH, gdje su već više puta bili, uvijek lijepo dočekani i dobro se proveli.

-Za sve te naše izlete uvijek se tražila i traži karta više, ljudi vole malo otići od kuće i u lijepom zajedničkom druženju provesti barem jedan, ako je moguće i više. Naša umirovljenička primanja su jako mala, ali zato našim članovima duha za druženje, zabavu i provod nikad nije ponestalo a to je ustvari najvažnije od svega-kaže za Brodportal predsjednica Podružnice Ana Dujanović.

Odlazak na more brodskim umirovljencima je već omiljena tradicija niz godina, vole otići na Korčulu u brodsko odmaralište i tamo uživati u zdravom zraku, zdravoj morskoj vodi i posebno kuharskim specijalitetima koje sami sprave, tu su i izleti u okolicu. -Na more, na Korčulu, idemo 14.lipnja, bit ćemo tamo 12 dana. Interes je bio kao i svake godine veliki, autobus smo već "popunili", put Korčule ide nas 50. Bit će super, unaprijed se svi radujemo-zaključuje Ana Dujanović. 

Zadnje vijesti

Policija pronašla trojicu 18-godišnjaka koji su pretukli 29-godišnjaka i ukrali mi bicikl

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

Svađali se zbog nesuglasica u prometu pa se i potukli

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji