Izbor naj restorana, bara, balkona, prozora i terase, rok do 15. lipnja

Nakon zbog korona pandemijskog dvomjesečnog prekida izravnih javnih aktivnosti Turistička zajednica grada Slavonskog Broda nastavlja s radom te će i ove godine tijekom proljetnih mjeseci provesti tradicionalne akcije natjecateljskog karaktera, izbora naj gradskog restorana, naj ugostiteljskog bara, najljepšeg gradskog balkona, prozora, pretkućnice i terase ugostiteljskih objekata.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.06.2020
Izbor naj restorana, bara, balkona, prozora i terase, rok do 15. lipnja
 U komisiji  za izbor najboljeg gradskog restorana kao i prethodnih godina, uz predstavnike Turističke zajednice grada su predstavnici Gospodarske i Obrtničke komore i novinari.

Kao i svih ranijih godina, ocjenjivat će se dojam i autohtonost prostora, izbor i autohtonost jela, izbor pića, posluga, ljubaznost osoblja, urednost sanitarija, cijene pića i napitaka kao i mogućnost plaćanja te radno vrijeme, parkirališni prostor i informativno–propagandni materijali o objektu. U komisiji za izbor najboljeg gradskog bara su, uz predstavnike Turističke zajednice grada i Obrtničke komore i novinari, te učenici i studenti gradskih srednjih škola i visokoobrazovnih ustanova.

Ocjenjivanje će se vršiti  sukladno prethodno utvrđenim kriterijima među kojima su ljubaznost i izgled osoblja, ambijentalnost, vizualnost i urednost prostora, urednost sanitarnog čvora, glazba, asortiman i cijene te prozračnost prostora. U sklopu akcija natjecateljskog karaktera  birat će se  i najljepši gradski balkon, prozor, pretkućnica i terasa ugostiteljskog objekta kao i najljepša gradska ulica, uz opasku da su članovi ove komisije, uz predstavnika Turističke zajednice, i brodski ekolozi- ističu u gradskoj TZ Slavonskoga  Broda.

Dodaju kako će spomenuta komisija u obilazak gradskih uklica i kvartiva krenuti u drugoj polovici mjeseca lipnja. Sa tim u vezi gradska TZ obavještava i poziva građane i vlasnike terasa ugostiteljskih objekata da urede balkone, prozore i pretkućnice odnosno okoliš samih ugostiteljskih objekata u cilju kandiranja istih za nagrade. 

Kandidiranje se obavlja pozivom na tel.broj Turističkog ureda 035 447-721, od ponedjeljka od petka 8 do 15 sati, najkasnije do ponedjeljka 15.lipnja. Napominju da će se, kao i do sada, ocjenjivati osnovni dojam, posebnost, originalnost, ambijentalnost i uloženi trud-ističu u gradskoj TZ. 

Održavanje svečane dodjele diploma najuspješnijima, osobama koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost odnosno u cilju razvoja ekološke svijesti pojedinaca planirano je za prvu polovicu mjeseca srpnja.                    

 
 
 

Zadnje vijesti

Junak s 2:0 pobijedio Marsoniju

Marsonia i Junak spremni za današnji susret

Stožer donio nove mjere: Od ponedjeljka bez maske ne možete u trgovinu, u posjet pacijentima...

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja