Izbor naj restorana, bara, balkona, pretkućnice, terase, prozora

Tradicionalna ljetna akcija gradske Turističke zajednica Slavonskog Broda

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 24.06.2021
Izbor naj restorana, bara, balkona, pretkućnice, terase, prozora


 Gradska turistička zajednica grada Slavonskog Broda i ovoga će ljeta provesti tradicionalnu akciju natjecateljskog karaktera u sklopu koje će se birati i nagraditi najbolji gradski restoran i bar, najljepši gradski balkon, prozor, pretkućnica i terasa ugostiteljskog objekta.

U komisiji za izbor najboljeg gradskog restorana, koja će obići i ocijeniti kvalitetu svakog pojedinačnog za akciju prijavljenog restorana, uz predstavnike gradske Turističke zajednice bit će i predstavnici Gospodarske i Obrtničke komore i novinari.

-Kao i do sada, svih proteklih godina provođenja akcije, bit će ocjenjivanji dojam i autohtonost prostora, izbor i autohtonost jela, izbor pića, posluga i ljubaznost osoblja, urednost sanitarija, cijene pića i napitaka, mogućnost plaćanja, radno vrijeme, parkirališni prostor i informativno–propagandni materijali o samom objektu, ističu u gradskoj Turističkoj zajednici. 

Komisiju za izbor najboljeg gradskog bara uz predstavnike Turističke zajednice grada i Obrtničke komore činit će i novinari. Važno je naglasiti kako će se akcija provesti s odgodom odnosno kada se za to steknu epidemiološki uvjeti, a ocjenjivat će se ljubaznost i izgled osoblja, ambijentalnost, vizualnost i urednost prostora, urednost sanitarnog čvora, glazba, asortiman i cijene i prozračnost prostora. U okviru akcije birat će se i prigodno nagraditi i najljepši gradski balkon, prozor, pretkućnica te terasa ugostiteljskog objekta. Uz predstavnika Turističke zajednice članovi ove komisije bit će i brodski ekolozi.

Gore navedena komisija u obilazak i ocjenjivanje kreće potkraj mjeseca lipnja, pa stoga gradska Turistička zajednica poziva građane Slavonskog Broda i vlasnike ugostiteljskih objekata da urede svoje balkone, pretkućnice i prozore, okoliš ugostiteljskih objekata i da ih kandidiraju, na broj telefona Turističkog ureda gradske TZ 035/447-721, od ponedjeljka do petka 8 do 15 sati, najkasnije do ponedjeljka 28.lipnja, uz napomenu da će se kao i prethodnih godina ocjenjivati osnovni dojam, posebnost, originalnost, ambijentalnost i uloženi trud.

Svečanost dodjele nagrada i diploma najuspješnijima u akcijama natjecateljskog karaktera koje provodi gradska Turistička zajednica, sa ciljem razvijanja natjecateljskog duha pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost i razvoja ekološke svijesti pojedinaca planirana je, ako epidemiološki uvjeti dopuste, za početak mjeseca rujna. 

Zadnje vijesti

49 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata

Brodska bolnica domaćin Hrvatskog tečaja medicinskog odgovora na veliku nesreću

Mjesec je borbe protiv raka dojke i podsjetnik da se ne odgađaju preventivni pregledi

FOTO GALERIJA

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška

Župan Marušić obišao radove energetske obnove novogradiške bolnice

Proslavljena 50. obljetnica posvete župne crkve Krista Kralja u Slavonskom Brodu

13. Pečenkijada na Poloju okupila 65 ekipa