Iz otključanog stana otuđio razne predmete

Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Autor: Brodportal | Datum objave: 06.07.2020
Iz otključanog stana otuđio razne predmete
 Pritom je utvrđeno da je 68-godišnjak, u travnju ove godine, iz otključanog stana u Slavonskom Brodu, otuđio razne predmete (plazmu TV, aparat za šišanje, nekoliko komada pribora za jelo, manju količinu odjeće, televizor i druge predmete). Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici dostavljaju posebno izvješće kao dopunu kaznenoj prijavi Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Policijski službenici pronašli otuđeno i vratili vlasniku

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Slavonski Brod, utvrđeno je, da je 17-godišnjak, dana 2. srpnja, u 19.45 sati, u Slavonskom Brodu, iskoristio nepažnju 27-godišnjaka, koji je nakratko ostavio otključan osobni automobil otišavši u stan, te mu iz unutrašnjosti automobila otuđio novčanik sa novcem (više stotina eura i iznad tisuću kuna), dokumentima i bankovnim karticama. Nedaleko od mjesta počinjenja kaznenog djela krađe, pronađeni su odbačeni osobni dokumenti i bankovne kartice. Policijski službenici su ubrzo pronašli maloljetnog počinitelja, potvrdivši sumnje u počinjenje kaznenog djela, te su uz nazočnost roditelja od istoga oduzeli otuđeni novčanik i novac te vratili vlasniku. Policija dostavlja posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška riješili četiri kaznena djela

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, potvrdili su sumnju da su dvije mlađe osobe (u dobi od 15 i 16), dana 12. lipnja, na području općine Staro Petrovo Selo, iz otključane kuće otuđili novac, oštetivši 71-godišnjakinju za nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom, potvrdivši da je tijekom svibnja i lipnja, u tri slučaja, na području općine Staro Petrovo Selo i općine Cernik, prolijevanjem boje, oštetio dva osobna automobila i betonsku pločastu površinu, pričinivši vlasniku štetu od više tisuća kuna. 

Policijski službenici protiv počinitelja dostavljaju posebno izvješće kao dopune kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe i tri kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

Zadnje vijesti

Ljetno nevrijeme pohujalo Slavonskim Brodom

Gradsko kupalište na Savi i ove godine mnogima rješenje za potrebno osvježenje od ljetnih vrućina

Jedna novooboljela osoba od SARS-CoV-2 u protekla 24 sata

FOTO GALERIJA

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu

Vole je bikeri, pivoljupci, gurmani, vrijeme je da i vi otkrijete njezine ljepote

[FOTOGALERIJA] Vrpolje: novozaređeni svećenik fra Gabrijel Bošnjak proslavio svoju Mladu misu

Mladi Brođani prvaci Hrvatske u malom nogometu