Ivona Riđan do dvostrukog naslova u Požegi

U Tenis klubu Požega odigran je kvalifikacijski turnir za nastup na završnici Champions Bowl turnira u Umagu, početkom rujna. Riječ je o turniru koji okuplja djecau u kategorijama od 8-16 godina iz brojnih zemalja, od Brazila, Meksika, Španjolske, Rusije, Izraela...Ivona Riđan je na ovoj završnici nastupila prije 3 godine u uzrastu U10 kada je igrala finale, a sada je pobjedom na turniru u Požegi ostvarila pravo izravnog nastupa u kategoriji U14!

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.08.2020
Ivona Riđan do dvostrukog naslova u Požegi


Kao prva nositeljica turnira, Ivona bila je slobodna prvo kolo.  Pobjedom u drugom kolu, protiv Halajko Eme TK Brod ,inače najmlađe ali i najborbenije igračice na turniru, te u ½ finalu protiv Tomeljak Niki iz TK Top Spin (ZG), došla je do finalnog meča gdje je pobjedom 6-2 6-2 protiv Belvanović Anje TK Đakovo, došla do naslova u pojedinačnoj konkurenciji.
 
U paru sa velikom prijateljicom, te suparnicom iz polufinala singla, Ivona je sa Tomeljak Niki, stigla i do naslova u parovima, gdje su u finalnom meču bile bolje od sestara Belvanović Anja i Dora, rezultatom 6-2 6-2.
 
Organizator  se i ove godine iskazao kao jadan od najboljih u Hrvatskoj,  te je i ovoga puta lijepim i korisnim nagradama, torbama, ruksacima, kapama, uz standardne pehare i medalje, nagradio kako finaliste i polufinaliste, tako i sve sudionike turnira simboličnim uspomenama na natjecanje.
 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Peta uzastopna pobjeda nogometaša Marsonije

Pet novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije