Ivan Lutz objavio roman 'Call It Earth' za globalno tržište

Renomirani brodski pisac Ivan Lutz svojim je premijernim romanom 'Zovite ju Zemlja' brzinski riješio prvu nakladu u regiji, a sada s engleskim izdanjem 'Call It Earth' prelazi u globalne dimenzije i ambicije.

Autor: Ratko Martinović | Datum objave: 20.05.2015


Iako nije osvojio hrvatski SF laureat (svojedobno je žiri njegovo djelo smatrao inferiornim tadašnjem slavodobitniku) u 2014. godini, 'Zemlja' je kao i sve ostale dobre domaće storije pronašla svoju publiku u Srbiji (gdje je prodana čitava prva naklada u rekordnom roku), a sada slijedi i 'mokri san' svih pisaca u regiji - proboj na strano tržište.

Prijevod romana na engleski kruna je pobjede glasa publike nad kritikom i žirijima, te će Lutz prvo nastojati ostvariti solidan uspjeh na Amazonu i njegovom Kindle servisu, a zatim slijedi plasman knjige na velika tržišta SAD-a, Rusije, Japana, EU i drugih zemalja. S obzirom da su se neki drugi domaći pisci pohvalili s čak desetak tisuća knjiga u stranoj nakladi, ne sumnjamo kako će i Lutz uz dobru reklamu i PR ostvariti slične i veće objave.

Podršku Ivanovom velikom uspjehu svi Brođani mogu izraziti putem kupnje engleske e-book inačice romana za samo 0.99$ i to putem linka (http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00XYQDEW8), a njemu želimo svu sreću u budućnosti i osvajanje nagrada poput 'Huga' ili 'Nebule' kada ga već u vlastitom 'selu' priznali nisu. Promocija knjige bit će održana na Marsonikonu u Tvrđavi Brod 6. lipnja.

Zadnje vijesti

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

U tijeku pripreme za ogrjevnu sezonu

VIJESTI

FOTO GALERIJA

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta