Ivan Kurtušić novi glavni trener seniora NK Marsonije

NK Marsonia najavila je dolazak novoga glavnoga trenera seniorskoga tima.

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.10.2021
Ivan Kurtušić novi glavni trener seniora NK Marsonije


 Trener Ivan Kurtušić (37) jedan je od mladih i obrazovanih trenera s internacionalnim iskustvom. Kao igrač, prošao je školu nogometa nekadašnjega europskoga prvaka Crvene Zvezde, a zatim je igrao u nekim od boljih klubova Prve lige u Srbiji, Francuskoj i Bosni, prije nego što je nastavio igračku karijeru u Aziji, u Bangladešu i Hong Kongu.

U posljednjem angažmanu vodio je prvaka Hong Konga, igrao polufinale nacionalnog kupa i kvalifikacije za azijska klupska natjecanja, te dobio brojna priznanja, uključujući i naslove najboljeg trenera u toj državi i najmlađeg glavnog trenera u ligi, početkom prošle godine, nizove od sedam utakmica prve lige bez poraza i slično. 

"Zadovoljni smo što smo dobili međunarodno iskusnog i ambicioznog trenera za NK Marsoniju, koji će uskoro završiti i svoju UEFA Pro licencu. Sa Slavonskim Brodom i klubom trener je posebno vezan kroz bliske obiteljske veze jer dio njegove obitelji živi u Slavonskom Brodu, a grad i klub poznaje od djetinjstva", kažu u Marsoniji.

Novi trener vodit će momčad od današnjeg treninga a fokus će biti na suparniku i sljedećoj utakmici s NAŠK-om za vikend na domaćem stadionu. 

"Svjesni smo da je promjena trenera u sredini polusezone izazov, ali isto tako i uvjereni da će trener Kurtušić iz naših kvalitetnih igrača i vrlo kvalitetne momčadi znati svojim iskustvom izvući najviše i približiti nas još više željenom vrhu tablice", zaključuju u Marsoniji.

Zadnje vijesti

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Otvorena izložba povodom 50 godina od prvog održanog kongresa Roma u Londonu

Odjel pedijatrije dobio još jednu vrijednu donaciju

FOTO GALERIJA

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“

Marsonija predstavila dresove za novu sezonu

Župan Danijel Marušić i predsjednik skupštine Pero Ćosić na svečanom otvaranju Pelješkog mosta