Ispalio hitac iz vatrenog oružja - odmah uhvaćen

Policijski službenici su odmah uhvatili 76-godišnjaka, te preuzeli vatreno oružje, koje je od osumnjičenoga oduzeo jedan građanin netom prije dolaska policije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.10.2021
Ispalio hitac iz vatrenog oružja - odmah uhvaćen


 Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer, oko 15 sati, intervenirali su povodom dojave o pucnjavi, u Ulici A. Cesarca, u Slavonskom Brodu. Dolaskom na mjesto događaja saznali su, da je 76-godišnjak ispalio hitac prema 68-godišnjaku, a koji pritom nije ozlijeđen.

Policijski službenici su odmah uhvatili 76-godišnjaka, te preuzeli vatreno oružje, koje je od osumnjičenoga oduzeo jedan građanin netom prije dolaska policije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da je 76-godišnjak zbog narušenih međuljudskih odnosa od ranije, došao u radni prostor 68-godišnjaka, zaprijetivši mu, te je iz vatrenog oružja koje nezakonito posjeduje ispalio hitac (68-godišnjak nije ozlijeđen). Daljnjim radom policijskih službenika, a Temeljem naloga Županijskog suda u Sl. Brodu, pretražen je dom i prostorije osumnjičenika, kojom prilikom je pronađeno više komada raznog streljiva, koje je isti nedozvoljeno posjedovao.

Policijski službenici su 76-godišnjaka uz kaznene prijave zbog sumnje u počinjena kaznena djela (čl. 110 u vezi čl. 34 Kaznenog zakona, čl. 215. i čl. 331. KZ-a), predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, te će ga potom predati mjerodavnom Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Zadnje vijesti

Visoka pobjeda Omladinca nad Naškom

Hrvoje Mišić se oprostio od NK Marsonije

123 novooboljele osobe od Covid-19 u protekla 24 sata, 5 osoba preminulo

FOTO GALERIJA

Jedinstveni koncert hrvatskog ansambla LADO i ansambla 'Stanisława Hadyne ŚLĄSK' iz Poljske

Društvo multiple skleroze kreativno i osviješteno ususret Božiću

Održan koncert Velikog mještovitog župnog zbora i Brass quinteta iz Požege

Kratka povijest Slavonskog Broda: od prapovijesnog doba preko Marsonije do Broda i Domovinskog rata

Posjet izaslanstva Grada Celja