Iron Man 3 dolazi u kina

Ovoga vikenda u Cinestaru nas očekuje nekoliko zanimljivih filmova, ali svi s nestrpljenjem očekuju prikazivanje jednog od najvećih blockbustera ove godine, IRON MAN 3.

Autor: BrodPortal | Datum objave: 24.04.2013


Iron Man 3

U filmu Iron Man 3 koji nam dolazi direktno iz studija Marvel briljantni industrijalist Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost biti će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

{youtube}Ke1Y3P9D0Bc|640|360{/youtube}

Film se prikazuje u kinima od 25. travnja.

Vjenčanje godine

Zvjezdana glumačka ekipa vodi vas putovima zapetljanih obiteljskih odnosa, a putem će vas nasmijati do suza.
Uvijek se trudimo biti bolji, uspješniji, ljepši na obiteljskim okupljanjima, ali trudimo li se toliko da nakon godina i godina što smo razvedeni glumimo da smo opet u braku? U pitanju je vjenčanje na kojem će se okupiti cijela obitelj. Hoće li varka proći ili ne, otkrit će nam na vjenčanju godine..Komedija koja će vas istinski oraspoložiti i nasmijati!

{youtube}vViY1JGBeNg|640|360{/youtube}

Film se pretpremijerno prikazuje od 27.04. do 01.05.2013.

Mafijaši starog kova

U novoj kriminalističkoj komediji glume 3 dobitnika nagrade Oscar: Al Pacino, Cristopher Walken i Alan Arkin. Film prati dva prijatelja, umirovljena kriminalca, čija želja za krađom i ludim provodom nikako ne prestaje. Kada jedan od njih izađe iz zatvora nakon izdržavanja dugotrajne kazne, odlučuju se za još jedan posljednji ludi provod.

{youtube}LLnpMxzxkz4|640|360{/youtube}

Opera Nabucco

Plácido Domingo, jedan od najvećih opernih talenata našeg doba, debitira u naslovnoj ulozi Nabucca. Ovo je jedna od rijetkih prilika za pogledati pravo remekdjelo te čuti neke od najboljih zborskih izvedbi svih vremena, zajedno s mnogim arijama. Ova nova produkcija Nabucca jednostavno se ne propušta. Domingo će se nakon uloge Simon Bocanegra opet okušati kao bariton, dok pjeva naslovno ulogu Nabucco po prvi puta. Prati ga odlična mlada postava, a među njima i Ludmyla Monastyrska kao svećenica Abigaille.
Radnja opere bazirana je biblijskoj priči o kralju Nabukodonosoru kojega su zarobili Hebrejci, njegovoj borbi s bezskrupoloznom kćeri Abigaille, njegovoj kazni i oslobođenju. Verdijeva opera bogata je melodičnošću, snagom i sirovom dramom te epskim temama kao što su nacionalnost, vjernost, ljubav i pokajanje koje će vjerno i sa strašću pa pozornicu iznijeti orkestar i zbor Royal Opera House-a.

{youtube}S6iYgQYtIm4|640|360{/youtube}

Film se prikazuje sa pauzom od 20 minuta

Raspored prikazivanja pogledajte na službenim stranicama Blitz-Cinestara.

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Pas ugrizao ženu

18-godišnjak provalio u kuću dok su vlasnici bili izvan Hrvatske

Pokušali prijeći granicu s krivotvorenim PCR testovima

NAJČITANIJE DANAS

Nagrada Ambasador elektroničke glazbe

Među nominiranima su dva DJ-a i jedno glazbeno izdanje iz Slavonskog Broda

FOTO GALERIJA

Najveća općina u Brodsko posavskoj županiji obilježava svoj dan

Radio92fm i Društvo multiple skleroze dobili vrijednu donaciju Zaklade Novo sutra

Jutro zimske idile u Slavonskom Brodu

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta "Kuće sretnih ciglica“

S radom počeo dislocirani centar "Kuće sretnih ciglica" u Novoj Gradiški