Industrijsko obrtnička škola domaćin Međužupanijskog natjecanja

Danas je u prostorijama Industrijsko obrtničke škole Slavonski Brod održano Međužupanijsko natjecanje u disciplini električne instalacije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.03.2020
Industrijsko obrtnička škola domaćin Međužupanijskog natjecanja
 Na natjecanju je nastupilo 8 učenika, i to iz Obrtničke škole Bjelovar, Obrtničke škole Koprivnica, Industrijsko-obrtničke škole Slatina, Tehnička škola Daruvar, SS škola A.Horvata Đakovo, Tehnička škola Požega, Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci te Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod. "Velik je ovo značaj za našu školu kao domaćina. Pogotovo u ovo vrijeme kada su većina strukovnih zanimanja deficitarna. Ono što veseli je činjenica da smo mi ove godine upisali veći broj učenika nego prethodnih godina, pa čak i u ovo vrijeme iseljavanja iz Lijepe naše.", ističe ravnatelj IOŠ SB Luka Mladinović.

"Brodsko-posavska županija podržava ove oblike natjecanja kao i samu nadgradnju strukovnih zanimanja kroz ovakve oblik natjecanja. Sigurna sam da će svaki od ovih učenika pronaći svoje mjesto na tržištu rada nakon završetka srednje škole. U svakom slučaju BPŽ pozdravlja promoviranje strukovnih zanimanja na ovaj način.", pojašnjava pročelnica za obrazovanje Anica Vukašinović.

Tomislav Šulc. mentor je učenika Mateja Kadežabeka, natjecatelja iz Tehničke škole Požega: " Raduje nas što smo ovdje u Slavonskom Brodu. Nekako uvijek blisko surađujemo s IOŠ SB, pa smo sretni jer se ovo natjecanje održava upravo ovdje. Učenik se pripremao već neko vrijeme za ovo natjecanje, a što se rezultata tiče, to ćemo ostaviti po strani. Više želim da sam spozna gdje je u odnosu na druge učenike, kao i gdje smo mi kao škola u odnosu na ostale. " 

Radio Slavonija

Zadnje vijesti

Brodski policajci razotkrili dobro organiziranu mrežu dilera

Još pet oosba pozitivno na COVID19 u Brodsko posavskoj županiji

Višemilijunski projekt županije za djecu i mlade

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Na domaćem terenu Olimpiku sva tri naslova prvaka Hrvatske

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja