Industrijsko obrtnička škola domaćin Međužupanijskog natjecanja

Danas je u prostorijama Industrijsko obrtničke škole Slavonski Brod održano Međužupanijsko natjecanje u disciplini električne instalacije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.03.2020


 Na natjecanju je nastupilo 8 učenika, i to iz Obrtničke škole Bjelovar, Obrtničke škole Koprivnica, Industrijsko-obrtničke škole Slatina, Tehnička škola Daruvar, SS škola A.Horvata Đakovo, Tehnička škola Požega, Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci te Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod. "Velik je ovo značaj za našu školu kao domaćina. Pogotovo u ovo vrijeme kada su većina strukovnih zanimanja deficitarna. Ono što veseli je činjenica da smo mi ove godine upisali veći broj učenika nego prethodnih godina, pa čak i u ovo vrijeme iseljavanja iz Lijepe naše.", ističe ravnatelj IOŠ SB Luka Mladinović.

"Brodsko-posavska županija podržava ove oblike natjecanja kao i samu nadgradnju strukovnih zanimanja kroz ovakve oblik natjecanja. Sigurna sam da će svaki od ovih učenika pronaći svoje mjesto na tržištu rada nakon završetka srednje škole. U svakom slučaju BPŽ pozdravlja promoviranje strukovnih zanimanja na ovaj način.", pojašnjava pročelnica za obrazovanje Anica Vukašinović.

Tomislav Šulc. mentor je učenika Mateja Kadežabeka, natjecatelja iz Tehničke škole Požega: " Raduje nas što smo ovdje u Slavonskom Brodu. Nekako uvijek blisko surađujemo s IOŠ SB, pa smo sretni jer se ovo natjecanje održava upravo ovdje. Učenik se pripremao već neko vrijeme za ovo natjecanje, a što se rezultata tiče, to ćemo ostaviti po strani. Više želim da sam spozna gdje je u odnosu na druge učenike, kao i gdje smo mi kao škola u odnosu na ostale. " 

Radio Slavonija

Zadnje vijesti

U Slavonskom Brodu odigrana predstava "Kad svijeće dogore"

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Građani, ne držite pin uz bankovne kartice

FOTO GALERIJA

Brođanin Stjepan Kirhofer Pravednik među narodima

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Obilježen Dan grada Slavonskog Broda

Motorijada opravdala očekivanja više od 4 tisuće bikera i 15 tisuća posjetitelja

Otvorena izložba Vedrana Ružića: Simfonija betona i željeza