Industrijsko obrtnička škola domaćin Međužupanijskog natjecanja

Danas je u prostorijama Industrijsko obrtničke škole Slavonski Brod održano Međužupanijsko natjecanje u disciplini električne instalacije.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.03.2020
Industrijsko obrtnička škola domaćin Međužupanijskog natjecanja


 Na natjecanju je nastupilo 8 učenika, i to iz Obrtničke škole Bjelovar, Obrtničke škole Koprivnica, Industrijsko-obrtničke škole Slatina, Tehnička škola Daruvar, SS škola A.Horvata Đakovo, Tehnička škola Požega, Tehnička škola Ruđera Boškovića Vinkovci te Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod. "Velik je ovo značaj za našu školu kao domaćina. Pogotovo u ovo vrijeme kada su većina strukovnih zanimanja deficitarna. Ono što veseli je činjenica da smo mi ove godine upisali veći broj učenika nego prethodnih godina, pa čak i u ovo vrijeme iseljavanja iz Lijepe naše.", ističe ravnatelj IOŠ SB Luka Mladinović.

"Brodsko-posavska županija podržava ove oblike natjecanja kao i samu nadgradnju strukovnih zanimanja kroz ovakve oblik natjecanja. Sigurna sam da će svaki od ovih učenika pronaći svoje mjesto na tržištu rada nakon završetka srednje škole. U svakom slučaju BPŽ pozdravlja promoviranje strukovnih zanimanja na ovaj način.", pojašnjava pročelnica za obrazovanje Anica Vukašinović.

Tomislav Šulc. mentor je učenika Mateja Kadežabeka, natjecatelja iz Tehničke škole Požega: " Raduje nas što smo ovdje u Slavonskom Brodu. Nekako uvijek blisko surađujemo s IOŠ SB, pa smo sretni jer se ovo natjecanje održava upravo ovdje. Učenik se pripremao već neko vrijeme za ovo natjecanje, a što se rezultata tiče, to ćemo ostaviti po strani. Više želim da sam spozna gdje je u odnosu na druge učenike, kao i gdje smo mi kao škola u odnosu na ostale. " 

Radio Slavonija

Zadnje vijesti

Remi Marsonije i Oriolika u županijskom derbiju

129 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Stanje u Đuri Đakoviću stabilno unatoč koronavirusu

FOTO GALERIJA

Đuro Đaković Montaža započela s montažom mostova na rijeci Savi i Kupi

Održana završna konferencija projekta "KUL centar"

Započeli radovi na izgradnji parkirališta u Ulici Josipa Jurja Strossmayera

Nakon dvjesto dana izolacije - pjesma i molitva u dvorištu Doma za starije

Konstituiran Senat Sveučilišta u Slavonskom Brodu