I Brođani među naj doktorima i doktoricama

Šestu godinu portal mojdoktor.com objavio je popis najboljih doktorica i doktora po izboru korisnika portala u Republici Hrvatskoj:

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.09.2020


 Portal tako nastavlja s prvobitnim ciljem da na temelju iskustava stvara, što je moguće, realnija slika o pojedinim doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj.

"Komentar po komentar, i tako već osam i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava a koja je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima. Zahvaljujemo i pozdravljamo izniman trud svih vas, u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima. Portal najdoktor.com smatra svojom obvezom da što kvalitetnije sastavi popis onih koje smatrate najboljima", kaže uredništvo portala.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore  su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i kvaliteta samih komentara, a neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir.

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Među naj doktorima i doktoricama su i oni iz Slavonskog Broda. U nastavku donosimo popis po granama medicine:

GINEKOLOG: 

Filomena Tolić-Kovačić, Vesna Ćosić,  Leonardo Tomić, Krešimir Barišić - Slavonski Brod

ORALNI KIRURG:

Marijan Baranović - Slavonski Brod

OPĆI KIRURG:

Darko Kraljik - Slavonski Brod

OBITELJSKA MEDICINA:

Emina Mehičić - Slavonski Brod

STOMATOLOG:

Nikica Marinić - Slavonski Brod

"Portal najdoktor.com čestita svim doktoricama i doktorima koji su izabrani kao najbolji, ali i svima Vama korisnicama i korisnicima portala najdoktor.com, čiji je trud rezultirao ovim popisom! Globalna informatizacija nam daje među ostalim mogućnosti da se organiziramo, informiramo i utječemo na društvene promjene kao nikada ranije. Jedan takav primjer je portal najdoktor.com, pokrenut uz jako malo novca i puno truda razvija se u relevantan čimbenik donošenja odluka pacijenata s jedne strane te doktora s druge strane. Mi kao udruga smo tu da razvijemo što kvalitetniji portal kao platformu u svrhu ostvarivanja svih ovih ciljeva. Međutim, odgovornost da damo svoj doprinos je na svima nama tako da podijelimo svoja iskustva kroz komentare i ocijene o svim doktorima koji su nas ikada liječili. Ako želimo imati kvalitetnu platformu za uspoređivanje i odabir doktora za svoje potrebe potrebno je da svako od nas da svoj doprinos. Zajedničkim djelovanjem dobivamo alat za donošenje kvalitetnijih odluka pri odabiru tko će nas i kako liječiti budućnosti! Što nas više podjeli vlastito iskustvo o određenom doktoru iz presjeka svih iskustava dobivamo bolju sliku o tom doktoru. Što se veći broj ljudi uključi i podjele iskustva o doktorima koji su ih liječili dobivamo bolju sliku o doktorima te ih tada možemo kvalitetnije uspoređivati i birati. Stoga vas pozivamo da i Vi date svoj doprinos, prisjetite se svih doktora koji su vas liječili u nekom životnom trenutku (ili Vas i dalje lijeće) te podijelite svoje iskustvo tako da im napišete komentar i pridijelite pripadajuće ocjene!  Također pozivamo vas da prijavljujete sve promjene i dopunite podatke koji nedostaju u svezi mjesta rada, broja telefona, radnog vremena, odlaska u mirovinu", kažu na portalu.

Zadnje vijesti

Održani 24. po redu Rešetarački susreti pjesnika

Marsonia slavila na gostovanju u Pleternici unatoč igraču manje i ranom vodstvu domaćih

30. obljetnica osnutka 121. brigade HV Nova Gradiška

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni