HVIDR-a Slavonski Brod II pobjednik turnira "Da se ne zaboravi"

Održan 4. tradicionalni Malonogometni turnir "Da se ne zaboravi".

Autor: Brodportal | Datum objave: 04.05.2021
HVIDR-a Slavonski Brod II pobjednik turnira "Da se ne zaboravi"


 Udruga HVIDR-e Slavonskog Broda i Brodsko – posavske županije organizirale su 4. Memorijalni malonogometni turnir „Da se ne zaboravi“. Ovaj turnir posvećen je stradaloj djeci u Domovinskom ratu. Bez obzira na pandemiju organizatori su dobili dozvolu za nesmetano održavanje ovog natjecanja koje prvi puta nije bilo na Stadionu Klasije. Naime, zbog tamošnjih radova malonogometni teren s umjetnom travom kod OŠ "Đuro Pilar" na Koloniji bio je odlična zamjena te se na njemu turnir nesmetano mogao odigrati.

Na ovogodišnjem turniru nastupilo je 5 ekipa koje su igrale liga sustav svatko sa svakim kroz 4. kola. Tako je domaća HVIDR-a Slavonski Brod imala prvu i drugu ekipu, dok je tu bila i Specijalna policija te dvije ekipe iz Dalmacije. Redovni sudionik na ovom turniru je MNK Trilj, dok je ove godine s kombiniranom postavom nastupio i Ustanik iz Splita za kojeg su igrali igrači sa splitskog područja te oni iz: Žepča, Ljubuškog, Bjelovara, Požege (Jurica Bešlić), Pleternice (Petar Čuljak) i Zagreba (Mario Jozić). Nakon regularnog dijela natjecanja Trilj je bio vodeći s 10 bodova uz 3 pobjede i jednom neodlučenom koju su odigrali protiv Ustanika. Prema sustavu natjecanja dvije prvoplasirane ekipe sastale su se u finalu. To pravo izborila je druga ekipa HVIDR-e Slavonski Brod koja je na kraju u susretu za 1. mjesto s 2:1 bila bolja od Trilja. Brođane je u vodstvo doveo Josip Stjepanović, da bi na 1:1 izjednačio Luka Živaljić. U samoj završnici utakmice 3 minute prije kraja Tomislav Mišić uspio je svladati golmana Trilja za naslov pobjednika druge ekipe slavonskobrodske HVIDR-e na domaćem turniru.

Na ovogodišnjem turniru 3. mjesto pripalo je Ustaniku iz Splita koji je protiv Trilja odigrao bez pobjednika 1:1, ali ga je poraz od druge ekipe HVIDR-e Slavonski Brod s 2:1 koštao nastupa u finalu. Na golu Ustanika bio je Brođanin Mario Jozić koji je za ovaj turnir došao iz Zagreba u rodni grad. Jozić je bivši vratar Marsonije i Dinama, a danas je trener vratara u Lokomotivi te je nekoliko puta do sada osvajao veliki malonogometni turnir "Kutija šibica" za seniore i veterane.

Prema očekivanju Mario Jozić iz trećeplasiranog Ustanika proglašen je za najuspješnijeg vratara, dok je Josip Furjanić iz pobjedničke ekipe HVIDR-e II Slavonski Brod s 3 gola najučinkovitiji strijelac. Za najboljeg igrača 4. Memorijalnog malonogometnog turnira "Da se ne zaboravi" izabran je Ivan Krešimir Caktaš iz drugoplasiranog Trilja. 

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije