Humanitarno trčanje za Roberta Gerea

Nastavljen je niz humanitarnih akcija za Roberta Gerea.

Autor: Daniela Kuzmić | Datum objave: 23.11.2013


Ovoga puta Trkački klub Brace i Volonterski centar okupili su petnaestak udruga u humanitarnoj utrci trkača i biciklista. Organizatori su htjeli pokazati jedinstvenost brojnih brodskih udruga kada je u pitanju humanost i pomaganje.

Pored brojnih udruga, posebice sportskih, iz Slavonskog Broda, utrci su se priključili sudionici iz Osijeka, Đakova, Požege, a bila je tu i prijateljska udruga iz Virovitičko – podravske županije.

Trkači su tako s Kroza krenuli u simboličnu utrku ulicama užeg središta grada, a na startu su ih ispratili Roberto i njegova obitelj te potvrđuju koliko je veliko srce Brođana. Roberto je nekoliko puta zahvalio okupljenim Brođanima i rekao kako je sretan što će napokon dobiti priliku za bolji život.

Ovo je bila samo jedna u nizu akcija za Roberta, a završni događaj ove humanitarne akcije će biti 1. prosinca kada će biti održan humanitarni koncert i time će se zatvoriti akcija za Roberta. 

Robertova majka Sanja neizmjerno je sretna i ponosna na svoje sugrađane za koje kaže da su pokazali veliku humanost zbog čega se njezinom sinu ukazala prilika za kvalitetniji i lakši život.

Danas je prikupljeno 2035 kn, a ulaznice za Humanitarnu plesnu reviju koja će se održati 1. prosinca u dvorani Brod mogu se kupiti na Katarinskom sajmu po cijeni od 20 kn.

Zadnje vijesti

Matej Matijević realizirao novi spot za 25. najboljeg EDM producenta na svijetu

169 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji, jedna osoba preminula

Suzana Šarić -put od radijske voditeljice do Immobilienkauffrau

FOTO GALERIJA

Napreduju radovi na izgradnji novog objekta „Kuće sretnih ciglica“

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu