Humanitarno trčanje za Roberta Gerea

Nastavljen je niz humanitarnih akcija za Roberta Gerea.

Autor: Daniela Kuzmić | Datum objave: 23.11.2013


Ovoga puta Trkački klub Brace i Volonterski centar okupili su petnaestak udruga u humanitarnoj utrci trkača i biciklista. Organizatori su htjeli pokazati jedinstvenost brojnih brodskih udruga kada je u pitanju humanost i pomaganje.

Pored brojnih udruga, posebice sportskih, iz Slavonskog Broda, utrci su se priključili sudionici iz Osijeka, Đakova, Požege, a bila je tu i prijateljska udruga iz Virovitičko – podravske županije.

Trkači su tako s Kroza krenuli u simboličnu utrku ulicama užeg središta grada, a na startu su ih ispratili Roberto i njegova obitelj te potvrđuju koliko je veliko srce Brođana. Roberto je nekoliko puta zahvalio okupljenim Brođanima i rekao kako je sretan što će napokon dobiti priliku za bolji život.

Ovo je bila samo jedna u nizu akcija za Roberta, a završni događaj ove humanitarne akcije će biti 1. prosinca kada će biti održan humanitarni koncert i time će se zatvoriti akcija za Roberta. 

Robertova majka Sanja neizmjerno je sretna i ponosna na svoje sugrađane za koje kaže da su pokazali veliku humanost zbog čega se njezinom sinu ukazala prilika za kvalitetniji i lakši život.

Danas je prikupljeno 2035 kn, a ulaznice za Humanitarnu plesnu reviju koja će se održati 1. prosinca u dvorani Brod mogu se kupiti na Katarinskom sajmu po cijeni od 20 kn.

Zadnje vijesti

Pobjednik 2. sibinjske Čobanijade je Stjepan Bertović

Povratak Marka Lipovca u reprezentaciju - dokaz da se upornost i napon rad isplate

Kava na Korzu u dobrom društvu i usred ljeta - neprocjenjivo!

FOTO GALERIJA

Blagdan Velike Gospe u znaku proslave 25 godina osnutka župe Uznesenja Marijina

Započeli radovi na rekonstrukciji Zagrebačke ulice u Brodskom Varošu

Zaljubljeni jedno u drugo i u Slavonski Brod, održali australsko vjenčanje kraj Save

Slavonski Brod ima prvake Hrvatske u košarci i malom nogometu

U tijeku radovi zamjene toplovoda u naseljma Slavonija I II