Humanitarni koncert za potrebe sibinjske osnovne škole uz natupe KUD-ova i Opće Opasnosti

Humanitarnim koncertom u dvorani osnovne škole započelo je obilježavanje Dana Općine Sibinj, Dana škole te 85. obljetnice sibinjskih žrtava.

Autor: Brodportal | Datum objave: 16.02.2020
Humanitarni koncert za potrebe sibinjske osnovne škole uz natupe KUD-ova i Opće Opasnosti


 Upravo sjećanjem na ovaj tužan događaja započeo je koncert nastupom učenika s ciljem očuvanja uspomene na sibinjske žrtve svake godine Općina obilježava svoj dan kao i dan škole koja nosi naziv njima u sjećanje. U organizaciju koncerta uključile su brojne udruge s područja Općine, a nastupila su domaća kulturno umjetnička društva.

Na humanitarnom koncertu prikupljala su se sredstva za potrebe Osnovne škole Sibinjskih žrtava. Humanitarno djelovanje postalo je tradicija u sibinjskoj školi, krajem prošle godine organizirana je i humanitarna akcija "Dajem ti srce" za Martinu Topalović, učenicu oboljelu od leukemije koja bi uskoro trebala na presađivanje koštane srži.

U programu su nastupili domaći KUDovi,  "Tomislav" iz Sibinja, "Šokica" iz Slobodnice, "Slavonija" iz Gornjih Andrijevaca, Pjevačka skupina Sokolice te gosti iz KUD Koraćanski dukati.

Humanitarna večer završila je prvim nastupom grupe Opće Opasnosti u Sibinju koja se je rado odazvali pozivu na sudjelovanje.

Zadnje vijesti

Dvije nove pozitivne osobe u županiji, aktivnih slučajeva 121

13. Memorijal ''Ostat ću mlad – Krešimir Blažević'' u Centru mladih i na YouTubeu

Leona i Antonela 4. u finalu na 1000 metara

FOTO GALERIJA

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije

Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!

TraMEnac time - gastronomsko putovanje na Ranču Ramarin

Započela izgradnja Inovacijskog inkubatora InnoBROD

Otvorena izložba 40. saziva Akvarelističke kolonije „Sava“