Humanitarna akcija za Filipa i Katu Nikičić!

Predsjedništvo Kreativne udruge mladih "Limes" odlučilo je pokrenuti humanitarnu akciju za pomoć Kati i Filipu Nikičiću.

Autor: bportal | Datum objave: 22.02.2016
U petak, porušio se dio zida obiteljske kuće u kojoj žive Kata i Filip Nikičić. Kata ima više od 80 godina i prima 903 kune mirovine, a Filip ima oko 60 godina te je prije dvije godine izgubio mirovinu. Njih dvoje žive od 903 kune mjesečno. Budući da nemaju financijskih sredstava kojim bi samo obnovili porušeni zid, Udruga je odlučila pokrenuti humanitarnu akciju kako bi im sazidali zid jer kuhinja i smočnica sada nemaju vanjskog zida te zima i kiša prodiru u kuću. Pozivamo sve ljude dobre volje koji su u mogućnosti da se uključe u akciju te doniraju cementa ili cigle (kvadre) kako bi mogli sazidati novi zid. Budući da su oboje bolesni, voljeli bismo im kupiti i perilicu rublja kako ne bi morali ručno prati rublje. Svi koji žele i mogu neka se jave predsjedniku Josip Jagodaru (098 962 5231) ili tajniku Berislavu Franiću (098 910 4242).

Za novčane donacije javite se predsjedniku ili blagajnici Ani Delić (099 750 0479). Ako želite, novac možete uplatiti i na žiro-račun Udruge (IBAN): HR4824020061100765931 (Erste banka) a u opis plaćanja napišite: Za humanitarnu akciju. Od sutra ćemo i u trgovinama postaviti kutijice u koje ćete moći ostaviti svoje donacije.

Uljepšajmo Korizmu i nadolazeće uskrsne blagdane Kati i Filipu Nikičiću.

 
 

Zadnje vijesti

Opačak-Bilić: Građani su pokazali da ne žele promjene

Ćosić: Zahvaljujem se hrvatskim građanima što su dali povjerenje kvalitetnim i kompetentnim ljudima da i dalje vode našu državu

Prvi rezutati DIP-a: HDZ uvjerljivo vodi, potpuni potop Restart koalicije

NAJČITANIJE DANAS

VIDEO

Francuz Romain biciklom iz Marseillea preko Slavonskog Broda do Japana

FOTO GALERIJA

Profesori i učenici Klasične gimnazije fra Marijana Lanosovića misom zahvalnicom zaključili još jednu školsku godinu

Budite dio "Mreže suradnje"

Pavić: EU fondovi i na ovaj način jasno pokazuju da pomažu Republici Hrvatskoj

Potpisan Sporazum o dogradnji i rekonstrukciji Muzeja Brodskog Posavlja

Za svećenike zaređeni Matija Aušić iz Slavonskog Broda i Matej Perić iz Tovarnika