Hrvoje Mišić se oprostio od NK Marsonije

Nakon 14 godina u NK Marsoniji, ovu se subote od kluba oprostio Hrvoje Mišić.

Autor: Brodportal | Datum objave: 28.11.2021
Hrvoje Mišić se oprostio od NK Marsonije


 Svoju posljednju utakmicu u bijelo-crnom dresu odigrao je jučer protiv Slavonca iz Bukovlja u kojoj je Marsonia slavila 2:0.

Mišić posljednjih nešto više od 7 godina uzastopno nastupa za momčad NK Marsonije, a u svojih ukupno 14 godina u redovima Bijelo-crnih skupio je više od 200 nastupa te je zabio preko 90 golova. 

"Došlo je vrijeme da se obratim svim svojim suigračima, vjernim navijačima koji klub bodre i vole jednako u pobjedi i u porazu, upravi kluba Marsonije, trenerima... U subotu igram svoju posljednju utakmicu u dresu Marsonije te se obraćam svima vama s kojima sam u razdoblju svoje nogometne karijere u NK Marsonia surađivao i susretao se, želeći vam se zahvaliti na svemu. Svako iskustvo obogaćuje. I lijepi i teški trenuci stvorili su brojna prijateljstva i zajedništvo, ostala su mnoga poznanstva i lijepa sjećanja. Što još reći... Od subote Marsa, umjesto na terenu, na tribini ima jednog istinskog navijača više. Vaš Miške 9", napisao je Hrvoje na svom Facebook profilu uoči subotnje utakmice.

"Cijela uprava nogometnog kluba Marsonia, treneri, igrači i svi ostali suradnici, zahvaljuju se Hrvoju za sve što je godinama davao za ovaj klub. Za svaki nastup, svaki gol, svaki pretrčani metar i svaku kap znoja, koje je ostavljao jednako na treninzima, kao i na utakmicama. Njegovo ime ostat će upisano u povijest kluba, u kojem će uvijek biti dobrodošao, a mi se veselimo, kao što je i sam napisao, još jednom vjernom navijaču", poručili su u Marsoniji.

Zadnje vijesti

Dvije žene pale sa bicikala i teško se ozlijedile

Svečano obilježeno 30. godina Udruge Dragovoljaca i Veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije

Izbila „Balvan-revolucija“ u Hrvatskoj

FOTO GALERIJA

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“