Hrvatski savez za rijetke bolesti u Slavonskom Brodu

Obilježavanje Međunarodnog dana rijetkih bolesti održat će se u Slavonskom Brodu, u Centru mladih Slavonski Brod, 14. veljače 2019. godine.

Autor: Brodportal | Datum objave: 11.02.2019
Hrvatski savez za rijetke bolesti u Slavonskom Brodu


 S obzirom na to da je prošlogodišnja kampanja bila uspješna, Hrvatski savez za rijetke bolesti nastavlja podizati javnu svijest o rijetkim bolestima diljem Hrvatske te pružati podršku članovima.

"Ove godine u kampanju uključujemo odgojno-obrazovne ustanove u pojedinim gradovima. Cilj nam je educiranje učenika, budućih djelatnika u sustavima zdravstvene i socijalne skrbi, koji će se u svom poslu susretati s rijetkim bolestima o kojima se tako malo zna. Pripremili smo video sadržaj za učenike srednjih škola koji ukazuje na problematiku rijetkih bolesti", kaže Tamara Kvas iz Saveza.

Jedan od ciljeva ovogodišnje kampanje poziv je svim oboljelima diljem Hrvatske da se jave Hrvatskom savezu za rijetke bolesti pošto će se u narednih godinu dana provoditi veliko istraživanje s oboljelima, a rezultati istraživanja utjecat će na smjer rijetkih bolesti u Hrvatskoj. 

Snimljen je spot pod nazivom Rijetki inspiriraju. Ostavi trag!

Obilježavanje Međunarodnog dana rijetkih bolesti u Slavonskom Brodu održat će se u Centru mladih Slavonski Brod, 14. veljače 2019. godine s početkom u 12 sati.

Zadnje vijesti

Ponavljačica prometnih prekršaja isključena iz prometa

Taksijem došao od Pule do Broda pa pobjegao ne plativši račun

Održana 1. „Zlatna bućka“ u sportskom ribolovu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu