Hojsak i Novosel uz Zagrebačku filharmoniju predstavljaju novi spot

Nakon izvrsne 2017. godine u kojoj su odsvirali preko 50 koncerata na tri kontinenta, u 2018. godinu hrvatski proslavljeni duo Bow vs Plectrum kojeg čine Tihomir Hojsak na kontrabasu i Filip Novosel na tamburi kreću predstavljajući novi singl pod nazivom Balkanika.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.01.2018
 Skladba je to Tihomira Hojsaka s njihovog vrlo hvaljenog albuma Strings Only snimljenog u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom.

Spot je rađen u produkciji Cinematic studija iz Osijeka. Režiju potpisuje Josip Grizbaher, fotografije Marko Džavić, a fenomenalne kadrove iz zraka Vedran Kliska. Spot je sniman u koprivničkom kraju na prepoznatljivim koprivničkim lokacijama i u općini Drnje, a realiziran je uz potporu grada Koprivnice i općine Drnje.

"Ponosni smo i sretni što smo uspjeli realizirat ovako veliki pothvat i snimiti spot u kojem uz nas ovaj puta sudjeluje i Zagrebačka filharmonija. Nakon prošlog spota za skladbu Mista Dance koju smo snimali u Slavoniji ovaj puta red je došao na Tihomirovu Podravinu – kazao je Novosel, a Hojsak dodao: Sretan sam što će slike i snimke Podravine obići svijet uz moju glazbu, a posebno bi se zahvalio i u moje i u Filipovo ime gradu Koprivnici i općini Drnje na potpori koju su nam pružili za snimanje ovog spota", rekli su o spotu Novosel i Hojsak.

Zadnje vijesti

Policija pronašla trojicu 18-godišnjaka koji su pretukli 29-godišnjaka i ukrali mi bicikl

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

Svađali se zbog nesuglasica u prometu pa se i potukli

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji