Hladnjakom i perilicom nadarili "Kuću od sretnih ciglica"

Brodska Visoka vinska akademija i na ovogodišnjoj Martinjskoj zabavi, po tradiciji, prikupila je sredstva za humanitarne namjene i nadarila one kojima je takva pomoć potrebita.

Autor: Ivan Čalić / BrodPortal | Datum objave: 19.12.2014


 Bez ikakve dvojbe izbor je bio pomoći Dom za djecu i mladež odnosno "Kuću od sretnih ciglica" u Vrazovoj ulici gdje borave djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Tim povodom u petak su članovi rektorata VVA Antun Sabolski, Alojz Lovrić i Mario Jurković "Kući od sretnih ciglica" uručili hladnjak, perilicu za rublje i grijaću ploču.

-Odlučili smo se za "Kuću od sretnih ciglica" i sigurni smo da je to pravi izbor. Na Martinjskoj zabavi ove godine prikupili smo uza humanitarne svrhe oko 5000 kuna i to odlučili pretočiti u pomoć onima kojima je pomoć vrlo potrebita. Drago nam je da smo pomogli, naša pomoć ni ubuduće u humanitarnom pogledu neće izostati-izjavio je prilikom predaje vrijednih kućanskih uređaja Antun Sabolski, rektor VVA.

Da je to pravi izbor potvrdila je i zahvalila uime djece ravnateljica Doma za djecu i mladež Renata Puljko.

-Ovim činite uistinu puno dobra ovoj ustanovi i njezinim štićenicima, to nam je jako potrebno jer su se djeca preselila s lokacije u Kumičićevoj na novu adresu "Kuće od sretnih ciglica" u Vrazovoj ulici. Hvala vam velika na ovoj donaciji. U stanovima u "Kući od sretnih ciglica" trenutačno boravi 36 djece, od kojih 21 u stalnom a ostali u poludnevnom boravku. Ja i moja djeca jako smo sretni zbog ovih vrlo vrijednih i vrlo korisnih darova-zahvalila je izaslanstvu VVA ravnateljica Renata Puljko.

Zadnje vijesti

Decospan Mato Furnir najuspješniji poduzetnik u 2021. godini u izboru Fine

Održana radionica o uvođenju eura u Republici Hrvatskoj

Ivanu Nakiću i Marku Cipriću 4. Zlatna bućka

FOTO GALERIJA

Galeb pobjednik turnira Tintilinić 2022.

Svečano obilježen Dan općine Klakar

Tradicijski vikend u Vrpolju uz prvu reviju narodnih nošnji i smotru folklora

Održana smotra folklora 20. jubilarnih Oriovačkih žetvenih svečanosti

Staroslatiničko ljeto oduševilo posjetitelje uz nastupe KUD-ova, tamburaša i neponovljive Cecilije