HALLOWEEN PARTY 28.10. U CITY COLOSSEUMU

Halloween zabava grofa Drakule uz strašni show, face painting, modelirane balone i poklone za naj maske.

Autor: Brodportal | Datum objave: 26.10.2017
 Jesen  može biti jako zabavna uz zabavne programe u najdražem trgovačkom centru City Colosseum. Jedan od atraktivnijih zabavnih programa svakako je najstrašnija zabava u godini koju svi dobro poznajemo pod nazivom HALLOWEEN PARTY. Urnebesna zabava, program za najhrabrije mališane i vrijedne nagrade će obilježiti ovogodišnji HALLOWEEN PARTY koji postaje nezaobilazni dio zabave.

Najstrašniju noć u godini možemo dočekati na zabavan, razigran i magičan način koji Vam priprema City Colosseum.

Subota, 28.10.2017. zaokružite na kalendaru kao dan najstrašnije urnebesne  Halloween zabave za mališane od 17:00h do 20:00h na 1.katu City Colosseuma. 

Besplatan HALLOWEEN FACE PAINTING od 17:00h do 20:00h dočekati će sve mališane koji se nisu stigli maskirati u jedan od straaašnih Halloween likova. Dobra vještica će oslikavati lica naših mališana prema njihovoj želji i svi će biti spremni za Halloween zabavu. 

Besplatni MODELIRANI HALLOWEEN BALONI uveseliti će mališane od 17:00h uz maštovite i raznolike oblike i figurice. Naš strašni grof Drakula izrađivati će modelirane balone na dar sve do zabavne predstave koja nas očekuje od 18:00h. 

HALLOWEEN SHOW GROFA DRAKULE od 18:00h pružiti će djeci i roditeljima puno zabave, smijeha, magičnih trikova i iluzija. Strašni Drakula će postati pravi čarobnjak u predstavi koji će pokazati trikove levitacije, rezanje ruke, probadanje vještice i druge strašne scene koje će Vas ostaviti zadivljenima u najstrašnijoj noći. 

Pozivamo sve mališane da pripreme svoje maske i posjete City Colosseum jer Vas očekuju zanimljivi pokloni. Vidimo se u subotu 28.10.2017. od 17:00h na strašnoj Halloween zabavi grofa Drakule uz puno dobre zabave, modelirane balone, face painting i magične trikove. Vidimo se u City Colosseumu Slavonski Brod gdje Vas shopping i zabava uvijek očekuju.

PRATITE NAS: 

Web: www.city-colosseum.hr 

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM 

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE

 

 

Zadnje vijesti

Popuštanje mjera u Hrvatskoj izgledno nakon Uskrsa, u danas se očekuje prva odluka

Pozovi za zdravlje - izdavanje lijekova za samoizolirane i teško pokretne osobe

Započinje isplata preostalih potpora poljoprivrednicima

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji