Gradski derbi pripao kadetima Slavonskog Broda 1946

U košarkaškoj ligi Slavonije i Baranje za kadete u kojoj nastupaju igrači koji su rođeni 2003. godine i mlađi bez poraza nalaze se Vrijednosnice Osijek.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 01.02.2020


 Odmah iza njih jednu izgubljenu utakmicu imaju Vinkovci, dok se za vodeću poziciju bore kadeti Slavonskog Broda 1946 i Broda. Prije međusobnog gradskog ogleda Brod je bio na omjeru od 4 pobjede i 2 poraza koliko ima i Strmac iz Nove Gradiške, dok su kadeti Slavonskog Broda 1946 na 4-3. Izvjesno je da obje slavonskobrodske ekipe koje imaju po 3 izgubljene više nemaju izgleda izboriti plasman na poluzavršnicu državnog prvenstva na koju će samo najbolji na regiji, a to su za sada osječke Vrijednosnice koje su bez poraza. Međutim, Osječani još 2 puta moraju na Vijuš tako da u slučaju njihovih poraza i ako još izgube od Vinkovaca sve se može dodatno zakomplicirati. Gledajući gradski kadetski derbi, prisutni gledatelji, njih solidan broj moglo je na obje strane vidjeti nekoliko dobrih poteza i pobjedu sa 76:67 kadeta Slavonskog Broda 1946. Oni su sredinom druge četvrtine napravili ključnu seriju od 16:2 nakon koje su se odvojili te su tu razliku sačuvali do kraja utakmice.

 

Zadnje vijesti

Tri od četiri osobe razmišljaju o prekvalifikaciji, uglavnom u smjeru informacijskih tehnologija

Turistički rezultati sve bolji, gostima nudimo autentičan doživljaj

Jelić u vožnji gradom ugostio ministra Marića

VIJESTI

Istraživanje portala Moj posao

Tri od četiri osobe razmišljaju o prekvalifikaciji, uglavnom u smjeru informacijskih tehnologija

FOTO GALERIJA

Ana Lujić putnik na Europsko prvenstvo

Otkrivene brončane ploče s imenima Ane Titlić i Kornelije Kvesić

Više od 200 sportaša iz 14 klubova na međunarodnoj regati KKK Marsonia

Mazatori odlični organizatori Prvenstva Hrvatske u supersprint duatlonu, Dejan Radanac i Ines Jozić najbolji među Brođanima

"Pred noć u Slavonskom Brodu pod "palicom" Jozefine Birindžić