Građani zaključavajte svoje osobne automobile!

PU brodsko-posavska izvijestila je o novim kaznenim djelima krađe.

Autor: Brodportal | Datum objave: 03.08.2020
Građani zaključavajte svoje osobne automobile!


 U petak, dana 31. srpnja, u 22.10 sati u Slavonskom Brodu, u Osječkoj ulici, prometni policajci su pronašli moped, koji je otuđen noć ranije zajedno sa kacigom i osobnim predmetima i dokumentima vlasnika. Pronađeni moped je vraćen vlasniku.

Dana 1. kolovoza, u poslijepodnevnim satima, u Slavonskom Brodu, u Svačićevoj ulici (sa stubišta otključane zgrade), otuđeno je ortopedsko pomagalo.

Dana 1./2. kolovoza, u Podvinjskoj ulici (Sl. Brod), otuđen je osobni automobil, kojega je vlasnik ostavio otključanog i sa ključevima u kontakt bravici. 

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja spomenutih kaznenih djela krađe te otuđenih predmeta. 

"U vezi kaznenih djela krađe osobnih automobila, te krađe predmeta iz unutrašnjosti istih, a o čemu smo izvijestili u dnevnoj informaciji od 28. srpnja, policija ponovno podsjeća vlasnike na obveze zaključavanja osobnih automobila. Također je važno, kako ne bi postali žrtvom kaznenih djela, ne ostavljati u unutrašnjosti automobila osobne predmete (torbice, novčanike, laptope i sl.), niti druge vrijednosti"; kažu u PU brodsko-posavskoj.

Zadnje vijesti

Peta uzastopna pobjeda nogometaša Marsonije

Pet novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

FOTO GALERIJA

Teku završni infrastrukturni radovi na izgradnji Kuće Tambure

11. Kongres pilinara jugoistočne Europe ponovno u Slavonskom Brodu

Svečano otvoren novi vrtić u Sibinju

Obilježen Europski tjedan mobilnosti

Obilježen Dan hrvatskih branitelja Brodsko-posavske županije