Građani se odazvali na akciju prikupljanja potrepština za Kuću sretnih ciglica

Čarolija darivanja već dvije godine razveseljava stanovnike Kuće sretnih ciglica. Iako se inače radi o rođendanskim poklonima, ovoga puta građani skupljaju razne potrepštine za djecu u programu poludnevnog boravka.

Autor: Brodportal | Datum objave: 27.07.2017
Na Facebook stranici građanske inicijative Čarolija darivanja, prekjučer je objavljen popis različitih stvari koje su stanarima potrebne. Na popisu su se pronašle papuče, školske torbe, raznovrstan školski pribor, ali i različite higijenske potrepštine, društvene igre i igračke. 

Građani su i ovu akciju vrlo dobro prihvatili, pa su u dva dana prikupljene gotovo sve potrebne stvari. Ostalo je još nekoliko sitnica koje nedostaju pa se svi koji žele još uvijek stignu priključiti. 

Kuća sretnih ciglica u akcijama Čarolija darivanja sudjeluje već dvije godine. Sve je počelo s prikupljanjem rođendanskih poklona za korisnike doma. Svaki mjesec se napravi popis djece koja imaju rođendan, nakon čega se preko stranice Čarolija darivanja građani mogu prijaviti i kupiti poklon odabranom djetetu. Ova akcija sigurno nije i posljednja. 

 

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Most kod Slavonskog i Bosanskog Broda opet otvoren

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji