Glazbeni spektakl za oči, uši i dušu

CMC 200 Slavonija Fest 2022. sve bliže

Autor: Brodportal | Datum objave: 15.08.2022
Glazbeni spektakl za oči, uši i dušu


 Ovogodišnji CMC 200 Slavonija fest 2022, neslužbeno brodski rock maraton, sve je bliže. Nakon što su na konferenciji za medije program ovogodišnjeg CMC-a detaljnije predstavili Mario Kovač, direktor CMC televizije, Dalibor Petko, voditelj festivala, Nikolina Mazalin, kreativna direktorica Croatia Recordsa i Biljana Lončarić, direktorica Gradske Turističke zajednice grada Slavonskog Broda, popis izvođača i programa njihova nastupa sve je uglavnom poznat.

Tisuće ljubitelja rock i popularne glazbe i izvođača sve nestrpljivije iščekuju početak ovogodišnjeg CMC 200 Slavonija festa. Podsjetimo, radi se o 6. izdanju CMC 200 Slavonija festa , 26. i 27. kolovoza u Tvrđavi Brod. Odabirom organizatora i prema rejtingu popularnosti, na CMC 200 Slavonija festu n2022. nastupit će Bang Bang, Code 369, Emir and Frozen Camels, Flyer, J.R. August, Lili Gee, Lu Jakelić te Vanja & Nešvil Funk. 

Kao headlineri ove će godine na velikoj pozornici u slavonskobrodskoj Tvrđavi za Brođane i tisuće ljubitelja glazbe iz Slavonije i mnogih gradova i mjesta u Hrvatskoj, BiH, Srbiji i Mađarskoj uživati u nastupima Nene Belana & Fiumens, Pips Chips & Videoclipsa te Vlatka Stefanovskog. 

Bez dvojbe, bit će to još jedna CMC 200 glazbena i rock fešta za sve ukuse i naraštaje. I da sve uistinu bude pravi glazbeni spektakl doprinjet će i to da će festivalskom danu, u petak 26.kolovoza prethoditi i CMC party na kojem će publiku, najavljeno je, zabavljati Gazde, Ivana Kovač, i Tri mušketira-Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković.

Zadnje vijesti

Trideset prijavitelja imat će solarne panele na vlastitim kućanstvima

Odabran izvođač radova za izradu geoinformacijskog sustava

Počinio niz prekršaja, pa pokušao pobjeći od policije – oduzet mu automobil

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Učinite napokon uslugu sami sebi i upišite se na Spartan treninge!

FOTO GALERIJA

Predstavljen "Brodski glazbeni vremeplov" Duška Svilara

Kazališna družina premijerom predstave "Vuk i sedmi kozlić" proslavila 10. rođendan

Počele 23. Poljoprivredno-poduzetničke ideje u Novoj Gradiški

Policija i građani zajedno u brodskom hodatonu

Obilježena 31. godišnjica stradavanja Luke Andrijanića, heroja obrane Vukovara