Glazbeni spektakl, harmonikaški virtuozi iz pet država

Više pod stotinu harmonikaških virtuoza iz pet država, Hrvatske, BiH, Srbije, Slovačke i Poljske, nastupit će u programima 9.po redu Međunarodnog festivala harmonike "Bela pl.Panthy", koji će se u Slavonskom Brodu održati od 14. do 17.ožujka.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 12.03.2019


Cijela "priča" počinje u četvrtak 14.ožujka razgledom grada Slavonskog Broda u pratnji stručnih vodiča, nakon toga navečer bit će proba otvorena za javnost "Mujzikla 80-ih Broadway-West End" u dvorani I.B.Mažuranić.

Natjecateljski dio, solisti, održat će se u petak 15.ožujka u prostorima Spomen doma "D.Tadijanović" u Starčevićevoj 8, potom u 18 sati slijedi pretpremijera "Mjuzikli 80-ih Broadway-West End" te svečani koncert istog dana u 20 sati, nastupit će Brodski harmonikaški orkestar "Bela pl.Panthy" i IMTM Sarajervo-rekla je na presici u srijedu dirigentica Brodskog harmonikaškog orkestra i jedna od ključnih organizatorica cijele "priče" Sanja Nuhanović.

Predsjednik Brodskog harmonikaškog orkestra Siniša Panthy istaknuo je da će u programima ovogodišnjeg harmonikaškog festivala nastupiti više od stotinu harmonikaša iz pet zemalja. -U subotu 16.ožujka bit će natjecateljski dio, komorni sastavi i orkestri, istoga dana navečer slijedi proglašenje pobjednika i dodjela nagrada te gala-koncert prvonagrađnih natjecatelja, istaknuo je. Na kraju, u nedjelju 17.ožujka, predviđen je tzv.tematski okrugli stol organizatora i natjecatelja te prigodan turistički program za sve sudionike festivala. 

Zadnje vijesti

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

TKD Alfa Brod nastupio u Ljubljani

U vrtu pronašla protuzrakoplovni projektil

VIJESTI

Dugogodišnja suradnja

Američke studentice na praksi u županijskom Zavodu za javno zdravstvo

FOTO GALERIJA

Mednim doručkom otvorene 21. Poljoprivredno-poduzetničke ideje i 2. Proljetni sajam u Novoj Gradiški

Održana manifestacija „Volim Brod“ – Djeca i mladi svome gradu za njegov dan

Dalija Orešković u Slavonskom Brodu predstavila program START-a: Zalažemo se za uvođenje europske minimalne plaće

Održan središnji dio programa povodom obilježavanja Dana grada

U čast svetom Ivanu Nepomuku zapaljen Ivanjski krijes