Glavni sportski događaj Hrvatska - Italija

Preostala 2 kluba u Trećoj HNL – sjeveroistok danas igraju na domaćem terenu utakmice pretposljednjeg 14. kola. Tako će Oriolik od 13,30 u Oriovcu ugostiti Vukovar, dok će u isto vrijeme u Novoj Gradiški snage odmjeriti domaća Sloga i Bedem iz Ivankova.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 17.11.2018
Glavni sportski događaj Hrvatska - Italija


Glavni sportski događaj ovog vikenda je kvalifikacijska utakmica ženske Hrvatske seniorske košarkaške reprezentacije koja sutra od 19 sati u dvorani Vijus sastaje s Italijom. Ovo je jako važna utakmica za djevojke izbornice Anđe Jelavić koje moraju dobiti Italiju kako bi ostale u igri za jedno od prva 2 mjesta koja slijedeće godine vode na Europsko prvenstvo koje će se odigrati u Srbiji i Latviji. Za sve gledatelje ulaz u dvoranu je besplatan.

Košarke će danas biti još. Naime, u dvorani OŠ "Dragutin Tadijanović" na Hebrangu od 11 pa sve do 17 sati igra se 2. kolo Hrvatske lige za košarkaše u kolicima u kojima će se dvije ekipe Košarkaškog kluba invalida Brod sastati protiv Zagreba i Vukova. Košarkaške utakmice nastavljaju se i u nedjelju, a u njima će igrati kadeti koji na programu imaju susrete 4. kola Kupa regije. Na parketu dvorane Brod u nedjelju od 12 sati kadeti Slavonskog Broda 1946 igraju protiv Đakova, dok će kadeti Broda na Vijušu od 14,30 ugostiti vršnjake iz Vrijednosnica Osijek.                        

Zadnje vijesti

Za Rekord Tim 3 domaće pobjede

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

Beauty lounge RITUAL by Marko Zirdum pretvara snove o sjajnoj i njegovanoj kosi u stvarnost

NAJČITANIJE DANAS

Zabava Udruge "Prsten"

VIDEO Mate Bulić: "Kada dođem u Slavoniju, osjećam se kao doma"

FOTO GALERIJA

Veleučilište u Slavonskom Brodu potpisalo ugovore o stipendiranju s osam studenata

U tijeku radovi na izgradnji novog gradskog dječjeg vrtića u Kažotićevoj ulici

Obilježena 84. obljetnica stradanja Vrbsko-ruščičkih žrtava

Pljeskom ispraćeni mladi Brođani, Zagrepčani i Zadrani

Trešnjevka prejaka za Brod na Savi