Glavni sportski događaj Hrvatska - Italija

Preostala 2 kluba u Trećoj HNL – sjeveroistok danas igraju na domaćem terenu utakmice pretposljednjeg 14. kola. Tako će Oriolik od 13,30 u Oriovcu ugostiti Vukovar, dok će u isto vrijeme u Novoj Gradiški snage odmjeriti domaća Sloga i Bedem iz Ivankova.

Autor: Josip Šebalj | Datum objave: 17.11.2018
Glavni sportski događaj Hrvatska - Italija


Glavni sportski događaj ovog vikenda je kvalifikacijska utakmica ženske Hrvatske seniorske košarkaške reprezentacije koja sutra od 19 sati u dvorani Vijus sastaje s Italijom. Ovo je jako važna utakmica za djevojke izbornice Anđe Jelavić koje moraju dobiti Italiju kako bi ostale u igri za jedno od prva 2 mjesta koja slijedeće godine vode na Europsko prvenstvo koje će se odigrati u Srbiji i Latviji. Za sve gledatelje ulaz u dvoranu je besplatan.

Košarke će danas biti još. Naime, u dvorani OŠ "Dragutin Tadijanović" na Hebrangu od 11 pa sve do 17 sati igra se 2. kolo Hrvatske lige za košarkaše u kolicima u kojima će se dvije ekipe Košarkaškog kluba invalida Brod sastati protiv Zagreba i Vukova. Košarkaške utakmice nastavljaju se i u nedjelju, a u njima će igrati kadeti koji na programu imaju susrete 4. kola Kupa regije. Na parketu dvorane Brod u nedjelju od 12 sati kadeti Slavonskog Broda 1946 igraju protiv Đakova, dok će kadeti Broda na Vijušu od 14,30 ugostiti vršnjake iz Vrijednosnica Osijek.                        

Zadnje vijesti

Bez dozvole skupljao sekundarne sirovine

Revoltiran gubitkom oštetio automat za igre na sreću

Tradicionalni božićni koncerti brodskoga FAB-a

FOTO GALERIJA

SVJETSKI KUP: Bronca za Nikolinu i Mihaela

Prihvaćena reorganizacija natjecanja

Motomrazovi darivali mališane u Sibinju

Prva izložba skulptura izrađenih od drveta vinove loze u svijetu

Sanda Livia Maduna nova je predsjednica županijske Mladeži HDZ-a