Gdje god nađeš zgodno mjesto smeće ostavi

Brođani su baš neki zanimljivi ljudi, a što se odbacivanja i ostavljanja smeća tiče, svugdje i širom, tu su što se "ideja" tiče na "vrhu".

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 22.03.2018
Gdje god nađeš zgodno mjesto smeće ostavi


 Nećemo ovaj puta o smeću uglavnom razbacanom oko kanti i kontejnera čak i kada su poluprazni, nego o učestaloj pojavnosti da se smeće ostavi onako "usput". Zasad šampion u tome je brodska Starčevićeva ulica, potpuna pješačka zona, što znači da nema šanse da nered radi tko od vozača.

Goleme betonske žardinjere "nose" i drvene klupice da neki od, zbog "pogašenih" trgovina i drugih uslužnih djelatnosti, osim ugostiteljske, sve rjeđih prolaznika, možebitno, valjda, sjednu da se odmore od nečeg, recimo. Ali, neki drugi su te klupice i žardinjere smatraju za zgodno za smeće ostaviti u najlonskim vrećicama. Možda bi to smeće i ostavili gdje treba da usput ima koševa za otpatke, ali ih nema i nema veze, ni to ih ne opravdava, a s obzirom da mnoštvo "primjera" svjedoči da koševi za otpatke uglavnom ne služe za odlaganje otpadaka nego huliganima za provjeru "snage" njihovih mentalnih sklopova i mišića.

Zadnje vijesti

Gabrijela Domenika Marijanović novo pojačanje za Boksački klub Brod

Šahovski klub Posavac iz Ruščice se pojačao za sezonu 2019.

Djevojke 2004. pobijedile na međunarodnom turniru u Zenici

FOTO GALERIJA

Akcija Društva turističkih vodiča i Turističke zajednice privukla veliki broj Brođana

U zasjedi na Hebrangu u nogu ranjen poznati brodski ugostitelj

Pucnjava na Hebrangu, jedna osoba ranjena

Djed Božićnjak darivao mališane na glavnom gradskom trgu

Božićna bajka u Sibinju - jedna od najljepših adventskih priča ove zime