Galović: 'Potpuno vjerujem našem trenerskom kadru i potencijalu'

Nakon izuzetno uspješne polusezone najrenomiranijeg sportskog brenda u Slavonskom Brodu, NK Marsonije, dogodila se promjena na kormilu kluba nakon Buljanovog odlaska u Litvu.

Autor: Ratko Martinović | Datum objave: 22.01.2015


 Strateški ciljevi u polusezoni četvrte lige ostvareni su i popularna Marsa je stabilni lider ligaške karavane. Samim time je opravdan angažman poznatog stručnjaka Miroslava Buljana koji je svoju zadaću odradio besprijekorno, te je otvorio vrata planskom pomlađivanju kadra, kako već odrađenog igračkog, tako i ovog trenerskog.

'U potpunosti vjerujem našem stručnom kadru'

Novi trener Marsonije tako je Braslav Ostojić što potvrđuje kako uprava kluba vjeruje u perspektivu stručnog kadra iz našeg nogometnog bazena, te je klub prepustila velikoj nadi trenerske struke i legendi brodskog nogometa. Za komentar odluke obratili smo se predsjedniku kluba, Dubravku Galoviću. 

'Oduvijek sam vjerovao da naše podneblje ima veliki stručni i trenerski potencijal, koji bi s vremenom mogao pratiti onaj igrački. Iz tog razloga se uprava odlučila na ovu novinu u kadru, poglavito jer nam je potrebno dugoročno rješenje sukladno našim budućim ambicijama, a brodska publika je s istima itekako upoznata', rekao je Galović.

'Ambicije kluba ostaju iste'

Za mišljenje smo pitali i novog trenera Braslava Ostojića. 'Ambicije kluba su ostale iste, kao i moje osobne, a to je treća liga i prvo mjesto. Kada se u potpunosti upoznam sa stanjem igračkog kadra, vidjet ću i jesu li potrebne određene korekcije, a što se tiče pomoćnika i klupske logistike - sve ostaje isto', tumači Ostojić i dodaje da mu je ključni cilj osim prvog mjesta zadovoljstvo publike i brodskih poznavaoca nogometa.

U kuloarima se govorilo kako Hrvoje Mišić napušta klub, no vodstvo je takve insinuacije opovrgnulo i potvrdilo da se na njega računa u nastavku sezone. S druge strane, klub su napustili Josip Roso koji je otišao raditi i igrati u Njemačku, te Mario Drmić koji je potpisao za Maksimir. U klub se pak vratio vratar Ajdin Memović nakon epizode u Lokomotivi.

Zadnje vijesti

Bošnjaković: Izvršili smo novu nabavu sredstava i zaštitne opreme za sve zdravstvene ustanove

36 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

U Slobodnici zadovoljni s polusezonom u Prvoj ŽNL – zapad

VIJESTI

U 24 sata "samo" 36 novooboljela od Covida-19 ali ukupno stanje nije bitno bolje

Bošnjaković: Izvršili smo novu nabavu sredstava i zaštitne opreme za sve zdravstvene ustanove

FOTO GALERIJA

Turistička zajednica Brodsko-posavske županije predstavlja običaje slavonskog sela

Katarina Marjanović samostalno objavila prvu knjigu "Na putu prema sebi", skup istinitih priča iz života Slavonke u Zagrebu

Zapaljena prva adventska svijeća - početak Adventa iz davnina u Slavonskom Brodu

Gimnastičarke i gimnastičari Sokola uspješni na Državnom prvenstvu

Koracima i stopama Andrije Štampara