Gabrijela Domenika o susretu s 50 Centom: Bili smo dočekani kao zvijezde

Doprvakinja Hrvatske u boksu u kategoriji do 57 kg u seniorskoj konkurenciji, Gabrijela Domenika Marijanović novo je pojačanje za Boksački klub Brod. No, to nije sve čime se ova mlada svestrana Brođanka bavi.

Autor: Brodportal | Datum objave: 23.01.2019


 Ljubav prema sportu Gabrijela gaji još od malih nogu. Nakon poziva prijatelja, odlučuje se za boks u kojem se okušala i u SAD-u. No tu ne odlučuje stati, kao novo pojačanje u boksačkom klubu Brod, sa još većom voljom i željom za boljim rezultatima, plan je postati seniorska državna prvakinja.

Osim prema sportu, tu je i ljubav prema glazbi. Gabrijela je do sada snimila četiri pjesme, surađuje sa Somoborskim reperom Matijom Levakom, s kojim u planu ima izdati cijeli album u prvom dijelu ove godine. A u SAD-u imala je priliku u jednom klubu upoznati se sa svjetski poznatim rap glazbenikom 50 Centom. 

"Ono što je meni bilo nevjerojatno. što nikada nisam doživjela u životu je da smo mi bili dočekani tamo kao zbilja nekakve zvijezde iako smo bili samo gosti privatnog parija. Moj nekakav feedback je savršen. Ja sam mislila da se to ne može dogoditi nekome kao meni", kaže Gabrijela.

Što je rekla za kamere SBTV-a pogledajte u emisiji Ja sam budućnost.

Zadnje vijesti

Ponavljačica prometnih prekršaja isključena iz prometa

Taksijem došao od Pule do Broda pa pobjegao ne plativši račun

Održana 1. „Zlatna bućka“ u sportskom ribolovu

FOTO GALERIJA

Kroz projekt "Stronger" do znanja potrebnih za proizvodnju, prodaju i promociju proizvoda ljekovitog i aromatičnog bilja

Među Bijelo–crne vratili se Bundavica i Mirković, novo ime Jašarević

Eva Plavšić i Filip Beketić - najljepši snaša i momak 53. Đakovačkih vezova

Fra Josip Ivkić, novozaređeni svećenik franjevac, proslavio svoju mladu misu

FOTOGALERIJA - UŠR Petnja organizirala 3. Malu školu ribolova za djecu