FLOW 2.0 na novoj lokaciji

Na našem FLOW putovanju došli smo do najveće promjene do sada, a to je selidba na drugu lokaciju, u veći prostor, kažu uoči re-otvorenja u Fitness centru Flow.

Autor: Brodportal | Datum objave: 18.11.2018
FLOW 2.0 na novoj lokaciji


“Svako putovanje je popločeno dobrim i manje dobrim stvarima, a mi vjerujemo da su ono najbolje što imamo naši ljudi, volja i snovi. Ljudi koji su s nama cijelo vrijeme i koji smještaju naše snove u realu. Hvala Vam”, rekli su nam u Fitness centru Flow te tako pokazali da su im njihovi članovi na prvom mjestu.

Osim novog prostora najavili su ii nove programe te nove termine postojećih programa. Neki od noviteta su Team Bells, Prenatal i Ples za djecu. Uz Ples za djecu u planu je i otvorenje plesne skupine za koju će naknadno biti objavljena audicija.

Upisi za programe su u tijeku, a od četvrtka, 20.11. možete doći isprobati trening koji Vas zanima. OVDJE možete vidjeti raspored treninga.

“Pozivamo sve članove FLOW-a i one koji to žele postati na otvorenje s ciljem da uživamo u novom FLOW-u i zajedno nazdravimo novoj etapi ovog inspirirajućeg putovanja”, ističu u Fitness centru Flow.

Nova lokacija je u ulici Vatroslava Lisinskog 7 (ulaz s bočne strane).

Zbog neočekivanih tehničkih poteškoća tijekom pripreme novog prostora datum otvorenja pomaknut je na srijedu, 21.11.2018.g., vrijeme ostaje isto 19:00h. Treninzi prema rasporedu kreću u četvrtak (22.11.2018.g.).

"Ispričavamo se svima zbog odgode otvorenja te se nadamo da se vidimo u srijedu i da potpuno spremni nastavimo dalje rasti, inspirirati i prepuštati se", kažu u Flow-u te dodaju:

 

"P.S. Sutra objavljujemo pobjednika/cu nagradne igre!"

Rasti. Inspiriraj. Prepusti se.

Web: http://www.flowcentar.hr/hr/

Facebook: https://www.facebook.com/fitnesscentarflow/

Instagram: https://www.instagram.com/flowcentar.hr/

E-mail: info@flowcentar.hr

Zadnje vijesti

Bez dozvole skupljao sekundarne sirovine

Revoltiran gubitkom oštetio automat za igre na sreću

Tradicionalni božićni koncerti brodskoga FAB-a

FOTO GALERIJA

SVJETSKI KUP: Bronca za Nikolinu i Mihaela

Prihvaćena reorganizacija natjecanja

Motomrazovi darivali mališane u Sibinju

Prva izložba skulptura izrađenih od drveta vinove loze u svijetu

Sanda Livia Maduna nova je predsjednica županijske Mladeži HDZ-a