Ezopove basne s dvije strane pozornice predstava je koju morate pogledati

"Evo poze Ezopove" novi je kazališni naslov u repertoaru Kazališne družine "Ivana Brlić Mažuranić" koji je premijerno pred publikom odigrana ovoga vikenda.

Autor: Brodportal | Datum objave: 04.10.2020


 Ezopove basne publika prvi puta gleda s obje strane gledališta. I dok jedan dio publike gleda standardnu predstavu, druga prvi puta ima priliku vidjeti kako to izgleda s druge strane, iza pozornice.

Svojevrsni mali kazališnih eksperiment ispao je pun pogodak. Tako je barem reagirala publika koja je predstavu prvo gledala s jedne, a zatim i s druge strane.

Scensku verziju Ezopovih basni za brodske kazalištarce radio je ponovno uigran tim. Uz redatelja Marija Kovača tu su i dramaturginja Kristina Kegljen, koreograf Branko Banković, glazbu je radio Andrija Rudić, oblikovanje lutaka Ana Sekulić, kostimografiju potpisuje Nikolina Miletić, a scenografiju Ivan Barišić. 

Izvanredan autorski tim u suradnji s isto takvim slavonskobrodskim glumcima stvorio je još jedan kazališni proizvod koji će publiku nasmijati, zabaviti, naučiti neke životne lekcija i prvi puta pokazati pravo naličje jedne kazališne predstave. Zbog svega toga jedina etiketa koju ovoj predstavi možemo dodati je "obavezno pogledati". 

 

Zadnje vijesti

Marsonia do prve gostujuće pobjede u Pleternici nakon preokreta

42 novooboljelih osoba od Covid-19 u protekla 24 sata

Donosimo raspored cijepljenja za idući tjedan

FOTO GALERIJA

SIkirevački motivi rame uz rame s najboljim hrvatskim i europskim čipkama

Dovršavaju se infrastrukturni radovi na Kući Brlić

Započelo postavljanje umjetne trave na pomoćnim terenima stadiona kraj Save

10. Dječji sajam oduševio najmlađe Brođane

Novogradiški "Trenkovci" na vikendu na otoku Pagu kao priprema za Vinkovačke jeseni