Eurospin dolazi u Slavonski Brod

Nakon Požege, Slavonija dobiva još jednu Eurospin trgovinu

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.10.2021
Eurospin dolazi u Slavonski BrodPopularni trgovački lanac osnovan je 1993. godine u Italiji kao odgovor na rastuću potrebu za uštedama potrošača. Nakon gotovo 1200 trgovina i 10 milijuna kupaca diljem Italije i Slovenije, Eurospin je prošle godine stigao i u Hrvatsku te postao novim odredištem za svakodnevnu Pametnu kupnju. Svojom jedinstvenom ponudom, Eurospin nastavlja okupljati zadovoljne kupce otvorenjem već 14. trgovine u Hrvatskoj. Nakon Požege, druga Eurospin trgovina u Slavoniji uskoro će otvoriti vrata u Slavonskom Brodu, na adresi Petra Svačića 2B.


Uspješan model Pametne kupnje 

Ono što Eurospin razlikuje od ostalih diskontnih lanaca u Hrvatskoj upravo je Pametna kupnja. Prema ovome modelu, kupac plaća isključivo kvalitetu proizvoda po vrlo povoljnijim cijenama, čime ostvaruje uštede za cijelu obitelj. Asortiman od oko 2500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, uglavnom vlastitih robnih marki, u potpunosti je prilagođen potrebama hrvatskih kupaca. Vlastiti brendovi poput Amo Essere bez glutena ili laktoze, mliječni proizvodi Land, aromatične kave Don Jerez, kvalitetne talijanske tjestenine Tre Mulini ili kućanski uređaji Enkho već su pronašli svoj put do hrvatskih kupaca.


Domaće i povoljno

Svjesni važnosti domaćih proizvoda na tržištu, Eurospin posebnu pažnju pridaje suradnji s lokalnim dobavljačima. Na policama svih Eurospin trgovina u Hrvatskoj tako se mogu pronaći domaći proizvodi iznimne kvalitete po pristupačnim cijenama, posebno na odjelima Mesnice, Delikatese, Pekarnice te Voća i povrća gdje se asortiman svakodnevno dopunjava svježim hrvatskim proizvodima.

U nešto više od godine dana, hrvatski lanac talijanskih korijena uspio je zauzeti važno mjesto na domaćem tržištu. Vođeni uspješnom lokalnom suradnjom i velikim odazivom kupaca, Eurospin nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže, kao i radnih mjesta diljem zemlje. Nakon Slavonskog Broda, najavljeno je i otvorenje treće trgovine na području Slavonije, u Osijeku

Više informacija o novim trgovinama, aktualnim ponudama i proizvodima pronađite na službenoj web stranici te društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Fotografije (izvor): Eurospin Hrvatska

MOŽDA VAS ZANIMA I OVO

Zadnje vijesti

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Više narušavanja javnog reda i mira tijekom vikenda u alkoholiziranom stanju

FOTO GALERIJA

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška

Župan Marušić obišao radove energetske obnove novogradiške bolnice