ELEKTRONIČKI DRIBLING UZ CITY COLOSSEUM I SPORT VISION

Pridruži se natjecateljskom driblingu 14.10. u City Colosseumu i osvoji Sport Vision nagrade .

Autor: Brodportal | Datum objave: 13.10.2017
 U tjedni raspored osim novih školskih obaveza obavezno treba ubaciti dobru igru i zabavu kao predah od školskih obaveza. City Colosseum se i ovoga vikenda pobrinuo za dobru zabavu, ali ovoga puta u suradnji sa Sport Visionom koji je pripremio vrijedne nagrade za najbolje natjecatelje vrlo zanimljive i dinamične natjecateljske igre. Pokaži svoje umijeće driblanja i pokupi nagrade u Sport Visionu.

Subota, 14.10.2017. od 16:00h očekuje te EKEKRONIČKI DRIBLING. Ako obožavaš nogomet, a najviše od svega, znaš da si najbolji u driblanju obavezno posjeti City Colosseum jer Sport Vision organizira nogometni dribling. Nogometni dribling namijenjen je djeci, ali i roditeljima jer traži se i odgovor na pitanje tko je snalažljiviji  tata ili sin, mama ili kćer? Pokaži svoje umijeće vođenja lopte i ludo se zabavi. Natjecateljskom druženju se mogu pridružiti apsolutno svi i mali i veliki bez obzira na dob, a dobrodošle su i pripadnice nježnijeg spola ukoliko su dobre u driblingu. Dođite, sudjelujte i pokažite svoju sposobnost u driblanju. Najbolja tri driblera Sport Vision nagrađuje odličnim nogometnim nagradama: 

  1. Mjesto: Tenisice Umbro 
  2. Mjesto: Majica Umbro 
  3. Mjesto: Lopta Umbro 

Za vrijeme trajanja eventa, obavi i sportski shopping jer Sport Vision je pripremio 30% popusta na nesnižene cijene brandova Champion, Umbro, Ellesse, Slazenger, Lonsdale i Lotto. 

Pridruži se zabavi, okušaj se u driblingu, shoppingiraj, pokaži što znaš, i osvoji super Sport Vision nagrade, a sve to očekuje te u subotu 14.10. od 16:00h na 1.katu City Colosseuma kod prodavaonice Sport Vision. Zabava je najbolja nagrada za kraj uspješnog radnog tjedna i zato se vidimo u City Colosseumu. 

 PRATITE NAS PUTEM: 

CITY COLOSSEUM 

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE 

 

Zadnje vijesti

Županija privremeno obustavlja donacije koje su dodijeljene javnim pozivima

Raspred za Veliki tjedan i Uskrs u Župi Gospe Brze Pomoći

Završena kratka sezona za košarkašice Broda na Savi

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji