Elda osmislila praktični dozator antiseptika za svakodnevnu upotrebu

Od početka krize izazvane COVID-19, antiseptici su postali jedno od učinkovitih rješenja u zaštiti od opasnih virusa i bakterija, a dostupno je svakom od nas. U stvarnosti, korištenje antiseptika u ambalaži bočice dosta je nepraktično.

Autor: Brodportal | Datum objave: 10.09.2020
Elda osmislila praktični dozator antiseptika za svakodnevnu upotrebu


 Novagradiška tvrtka Elda koja je ove godine počela poizvoditi dezinfeskcijska sredstva osmislila je i novi inovativni proizvod u svijetu dezinfekcije. To je praktični dozator antiseptika koji će, osim što je higijenski vrlo prihvatljivo rješenje, biti dizajniran tako da se uklapa u svakodnevnu upotrebu. Oblik je pametno dizajniran da stane u vaš dlan, a dolazi u zapremnini od 30 ml, što je dovoljno za 235 puta korištenja s jednim punjenjem.

Jednostavan za rukovanje, čini ga savršenim uređajem za dezinfekciju, a u isto vrijeme nije nametljiv i odgovara bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Najbolje mjesto za stavljanje raspršivača je u području struka, kako bi bio u najboljem položaju u odnosu na ruke te na taj način osigurao maksimalnu zaštitu od neželjenih virusa i bakterija. Polaganjem dlana na dozator i pritiskom silikonske tipke palcem, dobit ćemo optimalnu količinu antiseptika dovoljnu za dezinficiranje oba dlana. Još jedna prednost ovog inovativnog proizvoda je mogućnost ponovnog punjenja što ga čini ekološki i financijski najisplativijim rješenjem, kažu u Eldi.

Više o proizvodu na mrežnoj stranici eldapharm.com.

Zadnje vijesti

Prošli tjedan 374 prometna prekršaja, 17 prometnih prekršaja s 3 ozlijeđene osobe

4 nove pozitivne osobe u Brodsko-posavskoj županiji, dvije preminule osobe od Covid-19

Unatoč ograničenjima u radu, goste posluživali unutar ugostiteljskog objekta

FOTO GALERIJA

Obilježena 29. obljetnica osnutka 101. bosansko - brodske brigade HVO-a

Slavonski Brod priključio se nacionalnoj kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“

Premijer Plenković posjetio novu zgradu pedijatrije Doma zdravlja

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

Završeni 18. Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske