ELDA najbolji proizvođač e-tekućina za e-cigarete u svijetu

Na sajmu WORLD VAPE SHOW DUBAI 2021. ELDA je proglašena najboljim proizvođačem e-tekućina za e-cigarete u konkurenciji iz cijeloga svijeta.

Autor: Brodportal | Datum objave: 20.09.2021
ELDA najbolji proizvođač e-tekućina za e-cigarete u svijetu


 Novogradiška tvrtka ELDA lider u proizvodnji i prodaji e-tekućina za e-cigarete na području Europe i svijeta. Ove godine puni 40 godina uspješnog poslovanja.

Današnji identitet tvrtke odraz je raznih iskustava još iz vremena početaka poslovanja. Upravo zahvaljujući segmentu e-tekućina tvrtka se pozicionirala na svjetskoj razini. 

U ovome trenutku 90% proizvodnje izvoze u više od 80 zemalja svijeta. Kupci prepoznaju kvalitetu proizvoda i usluga. Prvi u EU uveli su laboratorij za kontrolu kvalitete e-tekućina i e-cigareta po 17025 standardu. 

Nakon dvogodišnjeg neodržavanja svjetskih sajmova zbog globalne pandemije koronavirusa, na prestižnom prvom sajmu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima WORLD VAPE SHOW DUBAI koji se održava od 19. - 21. rujna 2021, ELDA je predstavila svoje nove proizvode: liniju e-tekućina Elda Premium Summer Up i e-cigarete lzyVape. 

Na navedenom sajmu WORLD VAPE SHOW DUBAI u konkurenciji proizvodača iz cijelog svijeta kao najbolji proizvodač e-tekućine za e-cigarete, osvojili su prestižnu nagradu. 

„Osjećaj je neopisiv za cijeli naš tim u Hrvatskoj i Dubaiju. To je potvrda da znanje, upornost i inovacije vode do uspjeha", kaže Dario Marenić, suvlasnik tvrtke.

Ova nagrada je tek jedna u nizu nagrada sa svjetskih sajmova iz vape industrije što je rezultat konstantnih ulaganja u proizvodni pogon, razvoj novih proizvoda, generiranje svjetskih trendova u proizvodnji i potrebama potrošača, pri čemu je sustav kontrole kvalitete jedna od najbitnijih točaka uspjeha. 

Zadnje vijesti

U Brodu otvorena kazališna i koncertna dvorana

Vanesa Tot u novom spotu Dine Jelusića

Održan pikado turniru povodom 29. obljetnice VRO Maslenica

VIJESTI

VIDEO

U 2022. godini obilježava se 50 godina postojanja Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“

FOTO GALERIJA

Nadbiskup Tomo Vukšić predvodio misno slavlje 179. obljetnice rođenja Sluge Božjega Josipa Stadlera

Održana Konferencija o budućnosti Europe na temu mladih i održive poljoprivrede

Nastavljaju se radovi na izgradnji parkirališta u Naselju Slavonija I

Otvorena izložba „Kronika hrvatske gluposti“ Nika Titanika

Advent iz davnina među najljepšim u Hrvatskoj