Elda dobila atest o djelotvornosti protiv koronavirusa!

Elda, jedna od vodećih tvrtki u području kemijske industrije proizvodi profesionalna sredstva za dezinfekciju ruku i površina koji dolaze u različitim zapremninama koje su prilagođene potrebama za sigurno poslovanje javnih ustanova i institucija, poslovnih subjekata, restorana, hotela, tvrtki kao i za održavanje čistoće i higijene doma.

Autor: Brodportal | Datum objave: 08.09.2020
Elda dobila atest o djelotvornosti protiv koronavirusa!


 Novogradiška tvrtka Elda je dobila još jednu potvrdu o kvaliteti – atest o djelotvornosti protiv HUMAN CORONA VIRUS-COVID 19. Ovaj, izuzetno bitan certifikat, rezultat je rada Eldinog razvojnog tima.

Nakon provedenih testiranja u laboratorijima „J. S. Hamilton“, trećeg po veličini europskog laboratorija za ispitivanje hrane, hrane za životinje, voda, kozmetike, mikrobiološke čistoće objekata i uzrokovanje voda, Eldini dezinficijensi za široku potrošnju dobili su atest virucidnosti protiv koronavirusa.

"Do sada ste mogli vidjeti da su naši proizvodi imali dokazanu antimikrobnu djelotvornost, u 99.99%, što je također važno u prevenciji širenja koronavirusa, ali s ovim rezultatima ispitivanja s punim pravom i odgovornošću možemo komunicirati da proizvodi imaju i antivirusno djelovanje, što je u ovom trenutku iznimno važno za kupce i potrošače. Dugogodišnje iskustvo i znanje te stalno praćenje trendova i tehničkih dostignuća jamstvo su kvalitete Eldinih proizvoda. Uz svakodnevni rad na razvoju novih proizvoda kojima se trudimo osigurati čistoću i zaštiti zdravlje svih nas, vodimo brigu o zaštiti okoliša i naše proizvode ne testiramo na životinjama"; kažu u Eldi u priopćenju poslanom medijima.

Kada je riječ o potrošačima dezinficijensa, ističu u Eldi da su ovi proizvodi, zbog svog antivirusnog djelovanja, posebno važni za škole, vrtiće, bolnice, domove za starije, ugostiteljske objekte, odnosno sve ustanove koje brigu o zdravlju moraju držati na najvišem nivou.

"Mi u Eldi svjesni smo da ne možemo spriječiti širenje zaraze, ali smo učinili maksimalno da svim građanima osiguramo vrhunsku kvalitetu proizvoda za dezinfekciju i čišćenje i pomognemo im da bez opterećenja uživaju u svom svakodnevnom životu. Postupni povratak u normalan život, odnosno novo normalno, izraz koji danas često čujemo, ne znači da treba popuštati osjećaj odgovornosti prema sebi i drugima“. ističe Dario Marenić osnivač i član Uprave.

Od početka proizvodnje Elda dezinficijensa, EldaPharm ima jednu misiju , a to je spasiti barem jedan ljudski život. 

"Vizija nam je postati svjetski lider u proizvodnji inovativnih dezinfekcijskih rješenja te učiniti svijet čišćim, sigurnijim, zdravijim i zaštititi ljudske živote! Pratite nas u budućnosti jer ćemo Vam uskoro predstaviti još jednu inovaciju u borbi protiv Covid-19", zaključuju u Eldi.

Zadnje vijesti

11 novih pozitivnih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

Korizmena duhovna obnova od 16. do 18. ožujka u svetištu Gospe Brze Pomoći

Polusezona za Mladost iz Banovaca puna uspona i padova

FOTO GALERIJA

Obilježena 29. obljetnica osnutka 101. bosansko - brodske brigade HVO-a

Slavonski Brod priključio se nacionalnoj kampanji „Zasadi stablo, ne budi panj“

Premijer Plenković posjetio novu zgradu pedijatrije Doma zdravlja

Završeni radovi na parkiralištu u Strossmayerovoj ulici

Završeni 18. Dani plesa u čast Mije Čorak Slavenske