Ekipe TEP-a pobjednici sportskih susreta povodom 100 godina Đure Đakovića

100 godina jedne industrije u gradu nije mala stvar. Upravo ovu obljetnicu obilježava 2021. godine metaloprerađivačka industrija u Slavonskom Brodu. Nakon nedavnog otvorenja izložbe, na red su došli i sportski susreti.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.05.2021


 Žene su se natjecale u pikadu i to četiri ekipe. Đuro Đaković Montaža, TEP, Specijalna vozila i Aparati. Najpreciznije su bile djelatnice Termoenergetskih postrojenja.

Dečki su se pak natjecali u nogometu. Organiziran je malonogometni turnir. Vještine s loptom odmjerilo je osam ekipa i to iz Đuro Đaković Montaže, Kompezatora, TEP-a, Alatnice, Specijalnih vozila, Strojne obrade, Aparata i Energetike i infrastrukture. Neki su se pokazali i kao vrsni nogometni znalci. Lijepih pogodaka nije nedostajalo. U polufinale su ušli Montaža, TEP, Strojna obrada i Specijalna vozila. Prije same završnice, utakmica za treće mjesto, a gdje je Strojna obrada pobijedila Montažu. Najviše publike, očekivano, okupilo je finale, a koje je bilo napeto do samog kraja. Za Tepovce se slobodno može reći da su izdominirali sportskim igrama. Nakon pobjede žena u pikadu i dečki su osvojili najveću nagradu u nogometu pobijedivši Specijalna vozila. Nagrada za najboljeg igrača otišla je u ruke Stipe Gavranića.

No, nogomet i nije bio u prvom planu. To je ipak druženje. Dobre atmosfere nije nedostajalo. Radi se gotovo 365 dana u godini, stoga jedan dan za opuštanje dobro dođe. Organizacija je u rukama Sindikalnih predstavnika. Podršku daju i predstavnici sindikata metalaca na razini cijele Hrvatske.

U planu su ove godine i dodatne aktivnosti, a svi se pak nadaju da će ovo prerasti u tradiciju kao što je i metaloprerađivačka industrija u Slavonskom Brodu.

Zadnje vijesti

Brođani superiorno do finala

Rođen znameniti hrvatski paleontolog Dragutin Gorjanović-Kramberger

Minimalni poraz Marsonije na gostovanju u Ivankovu kod Bedema

FOTO GALERIJA

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću