Dyaco opjevao jednu od najljepših titula života u novom singlu 'Kuma'

Veličanstvena šestorka iz Đakova u novom singlu 'Kuma', opjevala je jednu od najljepših titula u životu, kojoj se većina žena i djevojaka potajno nada, a to je 'biti kuma'.

Autor: Brodportal | Datum objave: 22.06.2022
Dyaco opjevao jednu od najljepših titula života u novom singlu 'Kuma'


 Kako sami priznaju, upravo to je ono što nedostaje na svadbenim svečanostima, a iz čega je u konačnici i nastala ova vesela pjesma 'Ideja za pjesmom je proizašla iz čiste potrebe za jednom takvom pjesmom, jer na svadbenim svečanostima pjesma za kumu, nažalost ,ne postoji. Dalje je sve bilo logičan slijed i sada možemo sve „kume“ počastiti  pjesmom na koju će one zasigurno već smisliti dobar plesni korak. 'Kuma' je vesela, poletna i ritmična pjesma koja govori o jednoj od najljepših 'titula' tokom života, a to je biti nekome kum, ili u ovome slučaju, kuma'', ispričao nam je Danijel Car.

Dečki tamburaškog sastava, Dyaco, čiji dugogodišnji rad najbolje govori o njima kao i pozitivna energija koju uspješno pjesmom sve ovo vrijeme prenose na publiku, snimili su i video spot koji vjerno prati tematiku ove glazbene priče, a za čije kadrove se pobrinuo iskusni Mario Šulina i produkcija Nova.

Kao i mnogi dosadašnji Dyacovi uradci, sigurni smo kako će vatreni ritmovi novog singla 'Kuma' čiji su tekst zajedno napisali Boris Šili i Matej Češkić, glazbu Boris Šili, a aranžman i produkciju uredio Bojan Šalamon, usrećiti mnoge a ne samo kume, ali isto tako i užariti mnoge plesne podije.

A kako sve zajedno zvuči i izgleda, te što to točno Dyaco poručuje kumama u svojoj novoj pjesmi 'Kuma', najbolje je da poslušate i pogledate sami na službenom YT kanalu Hit Recordsa.

Zadnje vijesti

Dvije žene pale sa bicikala i teško se ozlijedile

Svečano obilježeno 30. godina Udruge Dragovoljaca i Veterana Domovinskog rata Brodsko-posavske županije

Izbila „Balvan-revolucija“ u Hrvatskoj

FOTO GALERIJA

Proslavljena svetkovina Velike Gospe u Brodskom Vinogorju

Što je uzrok pomora ribe u kanalima Tvrđave Brod?

Na 14. Kukuruzijadi u Gornjima Andrijevcima podijeljeno više od 700 kuhanih kukuruza

Odana počast za sve poginule i pale branitelje

Otvorena izložba „Dopisnica kroz vrijeme – gotovo zaboravljeni način komuniciranja“