Dvojicu udario metalnim montiračem, vrijeđao i policajce

Tijekom redovita nadzora u prometu policijski službenici PU brodsko-posavske u vremenu od 2. do 8.prosinca evidentirali su 385 prometnih prekršaja, najviše,138, nepropisnih brzina, 21 prekršaj nekorištenja zaštitnog sigurnosnog pojasa, 12 slučajeva upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, i dr.

Autor: BG/Brodportal | Datum objave: 09.12.2019
Dvojicu udario metalnim montiračem, vrijeđao i policajce
 Što se alkoholiziranosti sudionika u prometu tiče "rekorder tjedna" je biciklist(55), kojeg su policijski službenici zaustavili u Slavonskom Brodu u ulici S.Radića, u čijem organizmu je alkotestom očitana koncentracija alkohola u iznosu od 2,26 promila. Nadalje, 7.prosinca također u Slavonskom Brodu, Zapadna vezna cesta, iz prometa je isključen 51-godišnjak jer je upravljao osobnim automobilom s koncentracijom alkohola u organizmu od 2,13 promila, u Novoj Gradiški 8.prosinca iz prometa je isključen 34-godišnjak, bio je pod utjecajem alkohola(1,76 promila).

-U okviru gore spomenutih nadzora policijski službenici su 4.prosinca u Batrini „ulovili“ 32-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom jurio 143 km/h. Na cesti D-7 (V.Kopanica–Vrpolje) 59-godišnjak je upravljao osobnim automobilom 108 km/h-rekla je danas na presici Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-pisavske.

Iz policije i vijest da su 7.prosinca navečer policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška intervenirali po dojavi o remećenju reda i mira. Pritom su utvrdili da je 21-godišnjak u prostoru tvrtke(vlasništvo 37-godišnjaka) u Novoj Gradiški zbog prethodnih nesuglasica remetio javni red i mir na izrazito drzak način, kojom prilikom je metalnim montiračem oštetio dva vozila. Također je istim montiračem udario 37-godišnjaka i 63-godišnjaka. Nakon što su došli policijski službenici 21-godišnjak ih je vrijeđao i omalovažavao. U tom događaju nije bilo težeg ozljeđivanja osoba (37-godišnjak je lakše ozlijeđen, kao i 21-godišnjak, koje su liječnici pregledali, dok je 63-godišnjak odbio liječničku pomoć). Policijski službenici protiv 21-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici. Oštećenom vlasniku tvrtke su uručeni podaci potrebni za eventualno pokretanje privatne tužbe vezano uz kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Zadnje vijesti

Jedna novooboljela osoba od SARS-CoV-2 u protekla 24 sata

Mile Maras najbolji senior, Stjepan Damjanović junior na šahovskom turniru povodom Dana pobjede

Nogometaši Omladinca iz Gornje Vrbe lako sa Slobodnicom

FOTO GALERIJA

Projekt Zaželi u Općini Klakar bliži se kraju nakon dvije godina nemjerljive pomoći starijim korisnicima

Članovi HKUU "Trenk" NG iznenadili nastupom na otoku Pagu

Vole je bikeri, pivoljupci, gurmani, vrijeme je da i vi otkrijete njezine ljepote

[FOTOGALERIJA] Vrpolje: novozaređeni svećenik fra Gabrijel Bošnjak proslavio svoju Mladu misu

Mladi Brođani prvaci Hrvatske u malom nogometu