Dvojica ugrožavala promet, recidivisti oduzeto vozilo

U srijedu 8. rujna 2021.oko 16 sati u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili teretni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i za vrijeme dok mu je rješenjem Policijske postaje Pakrac do 15. listopada 2022. zabranjeno polaganja vozačkog ispita, upravljao 52-godišnjak.

Autor: Brodportal | Datum objave: 09.09.2021
Dvojica ugrožavala promet, recidivisti oduzeto vozilo


 Budući da je navedeni povratnik u činjenju prekršaja, uhićen je te mu je oduzeto vozilo kojim je upravljao. Također je smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden u Općinski sud u Bjelovaru, a protiv njega slijedi i optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 20 sati u Kutjevu u Ulici Matije Gupca, 44-godišnji vozač koji je pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest) upravljao osobnim automobilom marke „BMW“, njemačkih nacionalnih oznaka, uključivao se u promet vožnjom unatrag prilikom čega se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je stražnjim kotačima sišao s kolnika na travnatu kosinu potoka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između osobnog i teretnog automobila u Vetovu u Kutjevačkoj ulici. 

Zadnje vijesti

U Muzeju Brodskog Posavlja izložba o povijesti HPD Davor

Župan Marušič na 2. Danima regionalnog razvoja i fondova Europske unije

Počinje natječaj za udruge u sklopu projekta "Žuta točka"

SPORT

Najava 12. kola Treće HNL -istok

Omladinac iz Gornje Vrbe gostuje u Pleternici

FOTO GALERIJA

Kravata porijeklo "vuče" iz brodskog pritvrđavskog naselja Cravatten Statt

Održana završna konferencija energetske obnove upravne zgrade bolnice "Dr. Josip Benčević"

Satiričko kazalište mladih iz Slavonskog Broda nastupilo u Bitoli

Župan Marušić na sastanku Vlade sa županima, predstavnicima Udruge gradova i Udruge općina u Zaprešiću

Spojen novi most na Savi kod Stare Gradiška