Dvojica muškaraca osumnjičena za razbojništvo, tešku tjelesnu ozljedu i prijevaru

Jučer je u Policijskoj postaji Slavonski Brod dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca koje policija sumnjiči za počinjenje kaznenog djela razbojništva, teške tjelesne ozljede i prijevare, u prosincu prošle godine.

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.02.2020
Dvojica muškaraca osumnjičena za razbojništvo, tešku tjelesnu ozljedu i prijevaru
 Naime, dana 26. prosinca, u 21.45 sati, u Slavonskom Brodu, 37-godišnjak je fizički napao i udario  šakom u glavu 29-godišnjaka. Nakon što je 29-godišnjak pao na tlo, nastavili su ga po tijelu udarati 28-godišnjak i 38-godišnjak, te mu je tom prilikom 37-godišnjak iz džepa uzeo novčanik u kojem se nalazilo nekoliko stotina kuna i krivotvoreni euri. Oštećeni je događaj prijavio policiji, te mu je odmah ukazana liječnička pomoć, a ozljede su naknadno okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. Policijski službenici su ubrzo uhitili 37-godišnjaka, te dovršenim kriminalističkim istraživanjem (27. prosinca) nad njim, potvrdili sumnju u počinjenje kaznenih djela. Jučer (18. veljače) je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 38-godišnjakom, protiv kojih policijski službenici podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Nadalje, kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno, da je 38-godišnjak, dana 30. prosinca, prošle godine, na području Slavonskog Broda, od 56-godišnjaka iznajmio sobu koju je platio krivotvorenim eurima. Oštećeni je naknadno posumnjao da bi se moglo raditi o lažnom, tzv. filmskom novcu, te obavijestio policiju.

Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika na utvrđivanju ostalih detalja vezanih uz počinjenje kaznenog djela prijevare i podnošenje kaznene prijave protiv osumnjičenog 38-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu.

 

Zadnje vijesti

Policija pronašla trojicu 18-godišnjaka koji su pretukli 29-godišnjaka i ukrali mi bicikl

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

Svađali se zbog nesuglasica u prometu pa se i potukli

NAJČITANIJE DANAS

Spartan treninzi by Tomislav Siser

Online treninzi u doba Korone - Spartanci u dnevnom boravku

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji