Dvojica igrača Rk Brod izabrana u selekciju Slavonija HT

Dva mlada igrača RK Brod rođena 2004. i 2005. godine, Marko Bajan i Šimun Marić dobili su poziv da budu članovi selekcije "Slavonija Handball Team-a" na Partile Cupu 2018. koji se održava u švedskom gradu Goteborgu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 23.02.2018
Dvojica igrača Rk Brod izabrana u selekciju Slavonija HT


 "To je nama kao klubu i našoj školi rukometa "Dejan Krtolica", te našim trenerima velika čast i veliki uspijeh,kada znamo da je nositelj ovog projekta Zagrebački rukometni savez i Zagrebačka županija i da je riječ o najvećem rukometnom turniru koji se održava u Europi još od 1970.godine. Na turniru učestvuje oko 1000 ekipa iz cijelog svijeta, preko 20.000 igrača iz 41 zemlje", kažu u RK Brod.

Partille Cup je najpoznatije svjetsko okupljalište rukometaša. Slavonija HT će na 48.izdanju Partille Cupa nastupiti sa dvije selekcije - dječaci 2004. (U 14) i dječaci 2007.(U 11). 

Nakon odrađenog kampa Hrvatskog rukometnog saveza od 23.6. do 29.6.2108. naši dečki sa ekipom Slavonija HT putuju iz Zagreba 1.7 za Geteborg, Švedska gdje će boraviti do 7.7. kada se vraćaju kući. Ovo će za njih biti nezaboravno iskustvo, igrati pred tako velikim auditorijem i u konačnici promovirati Hrvatsku, Slavoniju i svoj rodni grad Slavonski Brod. 

"Nadamo se da će se dečki dobro provesti igrajući rukomet koji toliko vole i s užitkom igraju i ne, nećemo biti skromni - nadamo se nekoj od medalja", zaključuju u RK Brod. 

Zadnje vijesti

Hrvatska zajednica županija: Objavljen priručnik za nastavnike o antikorupciji

Most kod Svilaja bit će gotov iduće godine

U PK Marsoniji rade s djecom s poteškoćama u razvoju

NAJČITANIJE DANAS

Besplatne projekcije

Filmski velikani u novom ciklusu Palube 7

FOTO GALERIJA

Sedam medalja atletičara Marsonije proteklog vikenda

Otvoren 8. Dječji sajam u brodskoj Tvrđavi

U glasovitim stupničkim vinogradima zaorila slavonska pjesma, počela je berba grožđa!

U tijeku završni radovi na novom prostoru za kajak-kanu klubove

Nova pedagoška godina u obnovljenoj "Trnoružici"