Dvojica igrača Rk Brod izabrana u selekciju Slavonija HT

Dva mlada igrača RK Brod rođena 2004. i 2005. godine, Marko Bajan i Šimun Marić dobili su poziv da budu članovi selekcije "Slavonija Handball Team-a" na Partile Cupu 2018. koji se održava u švedskom gradu Goteborgu.

Autor: Brodportal | Datum objave: 23.02.2018
Dvojica igrača Rk Brod izabrana u selekciju Slavonija HT


 "To je nama kao klubu i našoj školi rukometa "Dejan Krtolica", te našim trenerima velika čast i veliki uspijeh,kada znamo da je nositelj ovog projekta Zagrebački rukometni savez i Zagrebačka županija i da je riječ o najvećem rukometnom turniru koji se održava u Europi još od 1970.godine. Na turniru učestvuje oko 1000 ekipa iz cijelog svijeta, preko 20.000 igrača iz 41 zemlje", kažu u RK Brod.

Partille Cup je najpoznatije svjetsko okupljalište rukometaša. Slavonija HT će na 48.izdanju Partille Cupa nastupiti sa dvije selekcije - dječaci 2004. (U 14) i dječaci 2007.(U 11). 

Nakon odrađenog kampa Hrvatskog rukometnog saveza od 23.6. do 29.6.2108. naši dečki sa ekipom Slavonija HT putuju iz Zagreba 1.7 za Geteborg, Švedska gdje će boraviti do 7.7. kada se vraćaju kući. Ovo će za njih biti nezaboravno iskustvo, igrati pred tako velikim auditorijem i u konačnici promovirati Hrvatsku, Slavoniju i svoj rodni grad Slavonski Brod. 

"Nadamo se da će se dečki dobro provesti igrajući rukomet koji toliko vole i s užitkom igraju i ne, nećemo biti skromni - nadamo se nekoj od medalja", zaključuju u RK Brod. 

Zadnje vijesti

Zorica Kondža I SBTV Brođanima pružili večer koja će se dugo pamtiti

Ako ovo ne učinite, prijeti vam kazna od 700 kuna

Na Gajni stručnjaci i uzgajivači raspravljali o očuvanju slavonsko-srijemskog podolca u RH

NAJČITANIJE DANAS

Božićni darovni koncert

Zorica Kondža I SBTV Brođanima pružili večer koja će se dugo pamtiti

FOTO GALERIJA

Prihvaćena reorganizacija natjecanja

Motomrazovi darivali mališane u Sibinju

Prva izložba skulptura izrađenih od drveta vinove loze u svijetu

Sanda Livia Maduna nova je predsjednica županijske Mladeži HDZ-a

Dodjelom godišnjih volonterskih nagrada svečano obilježen Međunarodni dan osoba sa invaliditetom