Dva zlata na prvenstvu Hrvatske za brodske karataše

U subotu, 15.2.2020. brodski karataši nastupili su na Prvenstvu Hrvatske u disciplini kate za Mlađe uzraste, Seniore, Veterane pojedinačni i ekipno te za natjecatelje sa posebnim potrebama (Para karate).

Autor: Brodportal | Datum objave: 19.02.2020
Dva zlata na prvenstvu Hrvatske za brodske karataše
 Prvenstvo Hrvatske održalo se u Domu sportova, Zagreb  a za Brođane nastupili su Dora Has, Ana Lujić, Karla Jurić, Matea Ećimović, Ivan Perković i Mihael Ećimović.

U ekipnom dijelu natjecanja ekipa Karate kluba Slavonski Brod u sastavu Dora Has, Ana Lujić, Karla Jurić osvojila je prvo mjesto u uzrasnoj kategoriji mlađih kadetkinja (2007,2006 godište). 

U pojedinačnom nastupu za uzrasnu  kategoriju ml. kadetkinja 2007. u vrlo jakoj konkurenciji Karla jurić osvojila je drugo mjesto a Dora Has treće. U uzrasnoj kategoriji ml. kadetkinja 2006. Ana Lujić osvojila je treće mjesto, a u borbi za treće mjesto dobila je ocjenu (23,68 ), što je bila i najveća ocjena koja je ostvarena u cijeloj  kategoriji. Mihael Ećimović je u odličnom nastupu osvojio treće mjesto u konkurenciji seniora, a do trećeg mjesta pobijedio je niz seniorskih reprezentativaca. Mihael  je  sigurno veliko iznenađenje prvenstva a uz malo sreće trebao je raditi borbu za prvo mjesto. 

Treće mjesto Mihaela u katama za seniore je ujedno prva medalja  Karate kluba Slavonski Brod u katama za seniorski uzrast. Ivan Perković osvojio je u disciplini Osobe s oštećenjem vida (-16god) prvo mjesto.

Matea nakon odličja za juniorke i mlađe seniorke nije uspjela u vrlo jakoj seniorskoj konkurenciji doći do odličja.

Odličan nastup brodskih karataša na prvenstvu Hrvatske, a novih šest odličja dobar su početak nove natjecateljske sezone.

Zadnje vijesti

Bošnjaković: Preuzet ćemo 41000 kirurških maski, 7000 maski FFP2, 1070 kirurških ogrtača i 530 zaštitnih naočala

Kaufland zatvara poslovnicu zbog dezinfekcije nakon potvrđenog slučaja zaraze zaposlenice koronavirusom

Četiri novooboljela od koronavirusa u Brodsko-posavskoj županiji

FOTO GALERIJA

Potresi u Zagrebu: Velike štete, ima ozlijeđenih

Županijska smotra LiDraNo 2020. i ove godine okupila mlade kreativce

Od kola do sevdalinki Nedžada i Hanke i slavonskog "štiha" Kiće Slabinca

Obilježena 28. obljetnica osnutka 101. bosanskobrodske brigade HVO-a

Važna pobjeda Marsonije u Županji